TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları kimdir?

MHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya geldi. Memet Tabaroğulları kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 11:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Malatya’nın Hekimhan isimli ilçesinde Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Memet Tabaroğulları, bir aydan az bir süre kalan yerel seçimler için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Türkiye yerel seçimlerine yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Memet Tabaroğulları kimdir? Birlikte inceleyelim.

Memet Tabaroğulları kimdir?

Memet Tabaroğulları, 1967 yılında Malatya'nın Hekimhan isimli ilçesine bağlı Güzelyurt Beldesi’nde dünyaya geldi. İlkokuldan başlayarak, ortaokul ve lise eğitimini Güzelyurt'ta tamamladı. 1984 yılında üniversite sınavını kazanan Tabaroğulları, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu'na kabul edildi. Mezuniyetinin ardından öğretmen olarak atandı ve mesleğe ilk adımını attı. 1991 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nde eğitim almaya başladı ve 1995 yılında bu bölümden mezun oldu. Aynı yıl, İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yöneticiliği ve Denetçiliği Planlaması Ekonomisi Tezli Yüksek Lisans programına girdi ve bu alanda yüksek lisans derecesini tamamladı. Memet Tabaroğulları, 1995 yılında Eğitim Müfettişliği sınavını kazandı ve müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı.

Memet Tabaroğulları kaç yaşında?

1967 yılında dünyaya gelen Memet Tabaroğulları, 57 yaşındadır.

Memet Tabaroğulları Instagram hesabının adı nedir?

Memet Tabaroğulları Instgram hesabını “memettabarogullari” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.