TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Umurbey Belediye Başkan Adayı Erdal Doğan kimdir?

Malatya Umurbey Beldesi’nde adaylık için adı geçen Erdal Doğan kimdir? İşte Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde çalışmalaırnı yürüten Erdal Doğan hakkında merak edilnler…

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 16:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Umurbey Belediye Başkan Adayı Erdal Doğan kimdir?

2024 yerel seçimleri için adaylıkların belirlediği bugünlerde, kimlerin aday olacağı yönünde birçok konuşma gerçekleşiyordu. Siyasi açıdan yoğun bir gündem oluşturan adaylık sürecinde, kimlerin aday olduğu yönünde bilgiler açıklanmaya başladı. Malatya’nın Umurbey Beldesi’nde adaylık için adı geçen Erdal Doğan hakkındaki bilgiler de bu nedenle merak konusu oldu. Erdal Doğan kaç yaşında? CHP Umurbey Belediye Başkan Adayı Erdal Doğan kimdir? Konuya ilişkin bilgileri haberimizin devamında sizin için derledik.

Erdal Doğan kimdir?

21 Mart 1973 yılında Malatya’da dünyaya gelen Erdal Doğan, siyasete atılmadan önce Malatya’nın Umurbey isimli beldesinde aile hekimi olarak hizmet veriyordu. Daha sonra Umurbey Beldesi Belediye Başkanı olan Erdal Doğan, 2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler için Umurbey Beldesi’nin belediye başkanı olmak için yeniden adaylığını açıklamıştır. Erdal Doğan Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde siyasi kariyerini şekillendirmektedir.

Erdal Doğan kaç yaşında?

1973 yılında dünyaya gelen Erdal Doğan, bugün 50 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.