TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü şarkıcı Karsu dünya evine giriyor… Düğününe kraliçeyi de çağırdı

Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, iki sene evvel evlenme teklifi aldığı sevgilisi Mike Schrama ile evlilik hazırlıkları içerisinde. Çift, Haziran ayının sonunda düğün töreni gerçekleştirecek ve 300 davetlinin katılacağı bir kır düğünü düzenlemeyi planlıyor. Karsu, özel gününde Hollanda Kraliçesi Maxima'yı da misafir etmek için davetiye yolladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 17:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü şarkıcı Karsu dünya evine giriyor… Düğününe kraliçeyi de çağırdı

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Karsu, sempatik tarzı ve özgün tavırlarıyla dikkat çekiyor ve evlilik yolunda adımlar atıyor. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama'dan gelen evlilik teklifiyle mutlu bir beraberliğe adım atan Karsu, Haziran ayının sonunda nikah masasına oturacak. Hataylı olan Karsu Dönmez, düğününü geleneksel Türk adetlerine uygun bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyor.

Karsu evleniyor

KARSU’DA TÜRK ADETLERİNE GÖRE DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN

Hollanda'da yaşayan şarkıcı, sevgilisiyle 2 yıl önce evlenme teklifi aldı ve Haziran ayının sonunda düğün için geri sayıma başladı. 300 kişilik bir kır düğünü düşleyen Karsu, Türk adet ve geleneklerine uygun olarak davullu zurnalı bir düğün yapmayı planlıyor. Ünlü şarkıcı, bu özel gününe Hollanda Kraliçesi Maxima'yı da davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.