TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emiralem Çilek Festivali’nin programı belli oldu!

Bu yıl 11-12 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Emiralem Çilek Festivali’nin heyecan verici etkinlik programı belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 16:43
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Emiralem Çilek Festivali’nin programı belli oldu!

Menemen Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve 14’üncü kez gerçekleştirilecek Emiralem Çilek Festivali için geri sayım başladı. 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival için belediye ekipleri alandaki son hazırlıklarını tamamlarken, Emiralemli üreticiler de en güzel çileklerini misafirlerine sunmak için hazırlıklarına devam ediyor. Emiralem'e renk katacak olan Çilek Festivali'nin heyecan verici etkinlik programı ise belli oldu.

FESTİVALDE ÜNLÜ ŞARKICI SİMGE SAĞIN KONSER VERECEK

Çilek Festivali, 11 Mayıs Cumartesi günü, saat 10.00'da stantlarını açarak ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Saat 15.00’da da çocuklar için özel olarak düzenlenen Çocuk Atölyeleri'nde eğlenceli etkinlikler başlayacak. Ardından saat 18.00’da Emiralem Dörtyol’da Festival Korteji yapılacak. Gün sonunda saat 20.30’da ise ünlü şarkıcı Simge Sağın konseri gerçekleşecek.

FESTİVALİN SON GÜNÜ ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

Festivalin son günü olan 12 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de çocuklar için etkinlikler devam edecek. Saat 13.00’da ise En Güzel Çilek, Çilek Tarlası ve Çilek Pasta Yarışmaları düzenlenecek. Ardından, dart, playstation, bilardo ve masa tenisi turnuvalarıyla heyecan devam edecek. Saat 15.00’da Anneler Günü özel etkinliği ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Saat 16.00’dan itibaren festival alanında gün boyunca sokak sanatçıları konserlerine devam edecek. Günün sonunda, saat 19.00'da ise festivalin en heyecan verici anlarından biri olan ödül töreni gerçekleştirilecek.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.