TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü çiftten müjdeli haber: Ağlamasının nedeni ortaya çıktı

Justin Bieber geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından duygusal bir fotoğraf paylaşmıştı, bu paylaşımıyla hayranlarını şaşırtmıştı. Eskiden genç kızların gönlünde taht kuran Bieber'ın neden ağladığı ise sonunda ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 10:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü çiftten müjdeli haber: Ağlamasının nedeni ortaya çıktı

Son zamanlarda sıkça sosyal medyada aktif olan 30 yaşındaki Justin Bieber, Instagram'daki 292 milyon takipçisine ağlayarak çektiği fotoğrafları paylaşarak takipçilerine endişe uyandırmıştı.

Eşi Hailey Bieber, ünlü şarkıcının paylaşımının altına "çok ağlayan" yorumunu yaparak, Justin'in iyi olduğunu belirtmişti.

justin bieber paylaşımı

Justin Bieber'ın sosyal medya paylaşımına gelen yorumlar arasında "Neler oluyor?", "Her şey yoluna girecek" ve "Kim seni ağlattı?" gibi ifadeler yer almıştı. Çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmış, birçok kişi Bieber'ın evliliğinde sorun yaşadığını düşünmüştü. Ancak, asıl nedeni tamamen farklıydı. Yakın kaynaklar, şarkıcının "dua ettiği zaman duygusal bir an yaşaması" nedeniyle ağladığını açıkladı.

ÜNLÜ ÇİFT MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın gözyaşlarının ardındaki sebep açığa çıktı. Bunun üzerine, dün akşam, ünlü çiftten beklenmedik bir duyuru geldi. Justin ve Hailey Bieber, sevindirici haberi sosyal medya platformlarından takipçileriyle paylaştı.

Justin ve Hailey Bieber, 2018'den beri evli olan bir çift olarak, şu anda ilk çocuklarına kavuşmanın heyecanını yaşıyorlar. Mutlu çift, sosyal medya hesaplarından bu sevinci paylaştı. İşte, beklenen anla ilgili yaptıkları paylaşım...

justin bieber baba oluyor

justin bieber baba oluyor

justin bieber baba oluyor

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.