TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seda Sayan’ın yakın dostundan çarpıcı açıklamalar: Seda Sayan’ın evliliği hakkında konuştu, yaş farkına dikkat çekti!

Seda Sayan, iki yıl önce müzisyen Çağlar Ökten ile evlendi. Aralarındaki yaş farkı sürekli konuşulan bir konu oldu. Şimdi ise Seda Sayan'ın yakın dostu Esra Özmen'in yaptığı çarpıcı açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Özmen, "Onunla yaşamak her babayiğidin harcı değil" diyerek, Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yaş farkına dair dikkat çeken sözler sarf etti. İşte detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 10:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan’ın yakın dostundan çarpıcı açıklamalar: Seda Sayan’ın evliliği hakkında konuştu, yaş farkına dikkat çekti!

61 yaşındaki Seda Sayan, estetik cerrahi dünyasının nabzını tutarken, kendisinden 25 yaş genç müzisyen Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de evlenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcının yakın dostu Esra Özmen ise bu ilginç evlilik ve yaş farkı hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

ESRA ÖZMEN

SEDA SAYAN’IN YAKIN DOSTU ESRA ÖZMEN’DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, sürpriz bir şekilde 24 Nisan'da Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen nikah töreniyle birbirlerine "evet" demişti. Nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaparken, Çağlar Ökten'in şahitleri ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun olmuştu. Yakın arkadaşı Seda Sayan'ın evliliği hakkında konuşan Esra Özmen, Özlem Esra Ada'nın hazırladığı 'Pembe Masa' programında ilginç detaylar paylaştı.

Esra Özmen, Seda Sayan'ın enerji dolu kişiliğine vurgu yaparak, "Onunla yaşamak her babayiğidin harcı değil. Enerjisi tavan. 3-5 yaş küçük bile olsa onun yanında olmaz, daha küçük olması lazım. Seda Sayan zamansız ve yaşsızdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.