TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seda Sayan oğluna ''bu kızı kaçırma'' demişti: Sima Tarkan evlilik yolunda...

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile bir dönem ilişkisi gündeme gelen ve evlilik planları yapan Sima Tarkan, şimdi başka bir adım atıyor. Seda Sayan’ın çok beğendiği gelin adayı Sima Tarkan’ın özel hayatına dair detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 11:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Seda Sayan oğluna ''bu kızı kaçırma'' demişti: Sima Tarkan evlilik yolunda...

Bir dönem Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile ilişki yaşayan ve hatta evlilik için adı geçen Sima Tarkan, şu sıralar sevgilisi Mark Başoğlu ile nişanlanma sürecinde. Sayan'ın oğluna, "Bu kız çok tatlı, sakın kaçırma" dediği Sima Tarkan, şubat ayında tatil için gittikleri Mauritius'da sevgilisi Mark Başoğlu'ndan evlilik teklifi almıştı. 17 Mayıs'ta nişan yüzüklerini takacak olan çift için kız tarafı maddi destek sağladı. İşte detaylar…

seda sayan

''Bu kız çok tatlı, sakın kaçırma''

Sima Tarkan, Sayan'ın oğluna, "Bu kız çok tatlı, sakın kaçırma" dediğini hatırlayabilirsiniz. Şubat ayında tatil için gittikleri Mauritius'ta, sevgilisi Mark Başoğlu'ndan evlilik teklifi aldığı haberini burada ilk kez duymuştunuz.

Mark Başoğlu ile dünyaca ünlü moda markalarını Türkiye'ye getiren bir ailenin veliahdı olan Sima Tarkan, 17 Mayıs'ta nişan yüzüklerini takacak.

Beyoğlu'ndaki ünlü sosyal kulübün içindeki İtalyan restoranında gerçekleşecek nişan için kız tarafının, cömert bir harcama yapacağı konuşuluyor.

Sosyete çevrelerinde dilden dile dolaşan söylentiye göre, Sima'nın babası Ahmet Can Tarkan'ın nişan için büyük bir harcama yapacağı konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.