TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz kimdir?

Geçtiğimiz günlerde lüks bir villa alarak yatırım yaptığı söylenen ve bu iddiayla çok konuşulan Murat Boz kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 14:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz kimdir?

Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Boz, piyasaya sürdüğü şarkılarla geniş bir hayran kitlesinin sahibi oldu. Birçok insanın favori olarak gösterdiği çok sayıda şarkıya imzasını atan Boz, yakışıklılığı ile de özellikle genç kızların beğenisini kazandı. Murat Boz kimdir? Ünlü isim hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Murat Boz kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. Müzikle iç içe bir çocukluk geçirdi. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra müzik yarışmalarına katılarak, bu alandaki ilk adımlarını attı. İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdi. Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği bir yarışmada birincilik kazandıktan sonra, üniversite eğitimi almak üzere İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na girdi.

Murat Boz nasıl ünlü oldu?

Profesyonel kariyerine vokalist olarak başlayan Murat Boz, birçok ünlü sanatçıya arka planda eşlik etti. Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Hande Yener ve Tarkan gibi isimlerle çalıştı. Özellikle Tarkan'la altı yıl boyunca çalışması, müzik kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Ayrıca, Nil Karaibrahimgil'in Bronzlaşmak ve Grup Hepsi'nin Yalan şarkılarında da yer aldı. Müzikal yeteneği ve sahne performansıyla dikkat çeken Murat Boz, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olarak her geçen yıl yerini daha da sağlam hale getirdi. Aşkı Bulamam Ben isimli şarkısıyla 2006 yılının temmuz ayında büyük bir çıkış yakalayan Boz, bu tarihten itibaren yaptığı çalışmalarla Türk pop müziğinde kendini önemli bir noktaya taşıdı. Oyunculuk alanında da performans sergileyen Murat Boz, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Murat Boz kaç yaşında?

1980 yılında dünyaya gelen Murat Boz, 44 yaşındadır.

Murat Boz evli mi bekar mı?

Murat Boz, 2008 ve 2012 yılları arasında Eliz Sakuçoğlu ile bir evlilik yaşadı. Şu anda bekardır.

Murat Boz’da estetik var mı?

Murat Boz’un tek estetik işlemi, saç ekimidir. Bununla birlikte ünlü şarkıcının şu an kullandığı saçın da protez olduğu bilinmektedir.

Murat Boz’un boyu ne kadar?

Murat Boz, 185 cm boy uzunluğuna sahiptir.

Murat Boz Instagram hesabının adı nedir?

Murat Boz, “muratboz” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.