TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sihirli Annem’in Perihan’ı ilk kez hastalığını anlattı: ‘Ölümü hep bekledim’

Gül Onat, Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Perihan karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Geçtiğimiz yıl hastalandığını ve uzun bir süredir tedavi gördüğünü açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 15:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sihirli Annem’in Perihan’ı ilk kez hastalığını anlattı: ‘Ölümü hep bekledim’

Sihirli Annem'in yanı sıra Köstebekgiller: Perili Orman, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Çifte Bela, Eyvah Kızım Büyüdü, İkinci Bahar, ve Şehnaz Tango gibi yapımlarda rol alan 70 yaşındaki deneyimli oyuncu Gül Onat, geçen yıl hastalandığını ve uzun bir süredir tedavi gördüğünü ilk kez açıkladı.

sihirli annem perihan hastalığını anlattı

"UMUDUM YOKTU"

Gül Onat, "Geçen yıl bu tarihte çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Pankreasın yarısı dalağımın tümü ince bağırsaktan bir bölüm gitmişti. İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu" şeklinde konuştu.

ÖLÜMÜ BEKLEDİM VE KORKMADIM

Onat, "Arkadan kemoterapiler radyoterapiler geldi. Hiç pozitif düşünemedim ama şükür bu günleri gördüm. Anlayacağınız bu süreçte hep ölümü bekledim ve korkmadım. Can düşmanım bile bu hastalığa yakalanmasın" dedi.

sihirli annem perihan hastalığını anlattı

GÜL ONAT KİMDİR?

Ferhan Onat ve Doğan Onat'ın kızı olan Gül Onat, eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı. Sinema oyunculuğuna ilk adımını 1975'te "Sefer Seferde" filmiyle attı. Şehnaz Tango dizisinde Nilgün rolünü üstlendiği 1994 yılından itibaren, "İkinci Bahar" dizisinde de yer aldı. Bu dizide Türkan Şoray ve Şener Şen gibi isimlerle birlikte oynadı. Sihirli Annem dizisinde 2003-2011 yılları arasında Perihan karakterini canlandırdı ve bu rolüyle çocuklar tarafından sevildi.

Ayrıca, "Lale Devri" ve "Yer Gök Aşk" dizilerinde, "Köstebekgiller: Perili Orman" adlı sinema filminde rol aldı. Evrim Akın, Kayhan Yıldızoğlu, Yiğit Ege Yazar ve Reyhan Asena Keskinci gibi isimlerle birlikte oynadığı bu filmde Kerime Badem karakterini canlandırdı. Televizyonculuğun yanı sıra tiyatroda da yer aldı ve Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda sahne aldı. 1977 yılında tiyatrocu Mehmet Birkiye ile evlenen Onat'ın bir oğlu bulunmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.