TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şarkıcı Kurtuluş Kuş 3 ay önce evlenmişti, baba olacaktı! Kötü haber eşinden geldi…

Ünlü şarkıcı Kurtuluş ve eşi Nezaket Şimşek, mutlu bir birlikteliğin ardından bebek bekleyen çift, üzücü bir haberle sarsıldı. Kurtuluş Kuş’un, bir televizyon programında yaptığı açıklama sevenlerini derinden üzdü. İşte sevenlerini üzen detay haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 16:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Şarkıcı Kurtuluş Kuş 3 ay önce evlenmişti, baba olacaktı! Kötü haber eşinden geldi…

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Kurtuluş Kuş, 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasından beraat ettikten sonra uzun süredir birlikte olduğu Nezaket Şimşek ile 28 Aralık'ta Ankara'da evlendi. Sevemedim Deme, Manolya, İçime Ata Ata gibi HİT şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan Kurtuluş, geçtiğimiz günlerde Alişan'ın sunduğu Hayata Gülümse programına konuk oldu.

KURTULUŞ KUŞ EŞİ

Programda üzücü bir haber paylaşan Kurtuluş, "Maalesef başımıza talihsiz bir olay geldi. Bebeğimizin kalp atışlarını kontrol etmek için hastaneye gidecektik. Ancak eşim düşük yaptı" şeklinde açıklama yaptı.

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

1997 yılında Karaman'da dünyaya gelen şarkıcı Kurtuluş Kuş, müzik kariyerine DMC Mahzen etiketiyle çıkardığı "Rüya Gibi" adlı single parçasıyla başladı ve hemen ardından "El İnsaf" teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Ardından Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği "Sevmedim Deme" parçasıyla büyük beğeni kazandı ve 120 milyon izlenme rakamına ulaştı.

 Daha sonra ikili, Mustafa Ceceli ile birlikte "Leyla Mecnun" şarkısını seslendirdi. Son olarak "nabız" adlı şarkıyı Burak Bulut ile düet yaparak piyasaya süren Kuş, bu parçasıyla da YouTube Müzik'te trendler listesinde uzun süre üst sıralarda yer aldı ve izlenme rakamı 57 milyonu aştı.

KURTULUŞ KUŞ EŞİ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.