TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkma Ben Yanındayım 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım'da bu hafta neler olacak?

NOW'ın yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım yayınlanan tanıtımı ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen Korkma Ben Yanındayım 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım'ın bu haftaki bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 15:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korkma Ben Yanındayım 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım'da bu hafta neler olacak?

NOW'ın yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım, her Cumartesi saat 20:00'da NOW'da izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve benzersiz senaryosu ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Korkma Ben Yanındayım, başarılı olay öyküsü ile her hafta sizleri heyecan verici bir durumun içerisine sokmayı başarıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Seher, yanıtlarının yalnızca İnci’de olduğu sorular ile kalakalmıştır. Bir yandan kimseye bir şey belli etmemek için günlük yaşamını sürdürmeye çalışırken diğer yandan kızının başına açtığı dertleri temizlemek için uğraşır. Okulda hızla yayılan haber ile yönetimi iyice sıkılaştıran Turgut, oğlu Mert ile sınanır. Mert yaptıklarının sonucu olarak babasının hiç görmek istemeyeceği bir yüzü ile tanışır. Selo, ailesinden en ufak bir sırrı bile saklayamazken asıl sırrın kendisinden saklandığını farkına varabilecek midir? Seher, İnci’nin sağlığı için endişelenince aldığı risk ile başlarına daha büyük bir bela açar ve bu yükü daha fazla tek başlarına taşıyamayacağını anlar. İnci’den aldığı yanıtlarla sorumluluğu taşıması gerektiğini düşündüğü bir başkasının kapısını çalar.

KORKMA BEN YANINDAYIM KONUSU

Ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır. Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatı sonsuza kadar değişir. Evlatlarının hayatındaki değişim aileleri de derinden etkileyecektir. İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. Turgut (Murat Aygen), Ulusözler Koleji’nin sahibi ve müdürüdür. Baskı ve korkuyla sindirdiği Aylin’le (Didem Balçın) evlilikleri proje gibidir. Aylin her ne kadar bu projenin bir parçası olarak kalsa da evlatları için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgar merak konusudur.

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCU KADROSU

NOW’ın yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Selahattin (Şevket Çoruh), Seher (Günay Karacaoğlu), Turgut (Murat Aygen), İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Aylin (Didem Balçın), Mert (Eren Ören), Tufan (Doğaç Yıldız), Cihan (Durukan Çelikkaya), Efe (Baran Emir Polat) gibi isimler Korkma Ben Yanındayım dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Korkma Ben Yanındayım dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım 4. Bölümde ne olacak? Korkma Ben Yanındayım dizisinin 4. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KORKMA BEN YANINDAYIM 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.