TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahneyi terk etti iddialarına Cem Yılmaz’dan yanıt geldi: Dün mü başladık bu işe?

Geçtiğimiz gün sosyal medyada Cem Yılmaz’ın gösterisi sırasında taşkınlık çıkaran bir izleyici nedeniyle sahneyi terk ettiği iddiaları gündem olmuştu. Ünlü komedyen o iddialara yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sahneyi terk etti iddialarına Cem Yılmaz’dan yanıt geldi: Dün mü başladık bu işe?

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, "Seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti" iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ünlü oyuncu, yönetmen ve komedyen Yılmaz, bu tür iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayarak, “Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe" dedi.

GELEN GELMEYEN YORUM YAPIYOR

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan 'taşkınlık yapan seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti' iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Konuya ilişkin olarak sosyal medyada ve haber sitelerinde hakkında yapılan yorumlara sinirlenen Yılmaz, “Seyircim sahneye uzak bi bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor” açıklamasında bulundu.

Cem Yılmaz’ın konuya ilişkin olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bugün hiç takip edemedim geçen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için seyircim, sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim… Çocuk gibi haberler yapmışsınız... Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor, ikrah geldi! Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.