TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Can Kaya’dan Cem Yılmaz’ yanıt gecikmedi! Veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş

Cem Yılmaz, dolu dolu stand-up gösterisinde, "Konuşanlar" programı ve komedyen Hasan Can Kaya'yı alay edici ifadelerle tiye almıştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 16:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hasan Can Kaya’dan Cem Yılmaz’ yanıt gecikmedi! Veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş

Cem Yılmaz, bir gösterisinde seyircilerin Gebze'den geldiklerini belirtmeleri üzerine, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" diyerek espri yapmış ve sonrasında Hasan Can Kaya'nın konuşma tarzıyla alay etmişti.

Kaya da Yılmaz'ın bu sözlerine yanıt vererek, "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" şeklinde konuştu. Cem Yılmaz, kapalı gişe stand-up gösterisinde, "Konuşanlar" programı ve komedyen Hasan Can Kaya'yı tiye alan ifadeler kullanmıştı.

Seyircilerin Yılmaz'a "Gebze'den geldik" dediklerinde Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" şeklinde espri yapmıştı. Sonrasında, Hasan Can Kaya'nın konuşma tarzını alaylı bir şekilde eleştiren Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber ak, iyi sen ak', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşına göndermede bulunmuştu.

HASAN CAN KAYA'DAN YANIT GECİKMEDİ

Hasan Can Kaya, kendisine yöneltilen soruya yanıt verirken, Cem Yılmaz'ın kendisi hakkında kullandığı ifadeleri izlediğini ve şu sözleri sarf etti:

"Çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, çok küçük bir sakatlık. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış...

Yine de çabasını olumlu buldum. Çalışmalarını taktir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum, seyircinin en çok izlediği işleri onun da izlemesini taktir ettim."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.