TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz göndermelerden vazgeçmiyor! Meslektaşına laf attı… Bu sefer Hasan Can Kaya’yı hedef aldı

Cem Yılmaz, gösterisinin biletleri aylar öncesinden tükenmiş olmasına rağmen özel hayatı ve esprileriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyicileri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerden biri "Sizin için Gebze'den geldik" dediğinde konuyu hemen 'Konuşanlar' programına taşıyan Yılmaz, meslektaşına alaycı bir gönderme yaptı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 11:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cem Yılmaz göndermelerden vazgeçmiyor! Meslektaşına laf attı… Bu sefer Hasan Can Kaya’yı hedef aldı

Cem Yılmaz, dört yıl aradan sonra CMXXIV sahnesine geri döndü ve yaptığı göndermelerle gündemde kalmaya devam ediyor. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya sosyal medyada ima dolu mesajlar gönderdiği iddialarıyla gelen tepkiler, Yılmaz'ı rahatsız etti. Komedyen, sosyal medyada kendisini eleştirenlere karşı sert bir tavır sergiledi.

"Esprilerin önü arkası nedir belli değil." diyen Yılmaz'ın gösterisiyle ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı. Yılmaz, son sahnesinde meslektaşı Hasan Can Kaya'ya göndermede bulundu.

"HASAN CAN KAYA'NIN GÖSTERİLERİ ERTELENDİ"

Gebze'den gelen bir izleyicinin sözü üzerine Cem Yılmaz, hızla 'Konuşanlar' programına geçti ve "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." şeklinde duyuruda bulundu.

KÜFÜRLÜ KONUŞMASINA GÖNDERME

Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına gönderme yapan Cem Yılmaz, "O adam öyle konuşuyor ya, 'naber ak, sen de ak', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" şeklinde meslektaşına alaycı bir şekilde laf attı!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.