TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncu Deniz Çakır’dan sokak hayvanları çıkışı: İlk beni uyutun

Hülya Avşar’ın YouTube’da yayınlanmakta olan Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programına konuk olan oyuncu Deniz Çakır, sokak hayvanları ile ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Çakır, sokak hayvanlarının uyutulması ile ilgili olarak “Önce benden başlayın” dedi. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 16:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Oyuncu Deniz Çakır’dan sokak hayvanları çıkışı: İlk beni uyutun

Türkiye’de sokak hayvanları konusu bir süredir gündemde yer alıyor. Bir tarafta sokak hayvanlarının saldırdığı insanların yer aldığı haberler yer alırken, diğer tarafta da sokak hayvanı savunucularının bu kapsamda gösterdikleri tepkiler yer alıyor.

Sokak hayvanlarıyla ilgili fikirlerini dile getiren bir diğer isim ise ünlü oyuncu Deniz Çakır oldu. Çakır, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın YouTube üzerinden yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti adlı programına konuk oldu. Katıldığı programda sokak hayvanları ile ilgili kurduğu ifadeler kendisini eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

deniz çakır

İLK BENİ UYUTUN

Çakır, sokak hayvanlarının uyutulması konusundaki fikirlerini şu şekilde dile getirdi:

“Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız önce benden başlayın. Ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum, ilk beni uyutun. Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok. Bu cümlenin bir insan ağzı tarafından şuursuzca kurulmasına şaşkınlıkla içindeyim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.