TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metin Akpınar’ın kızı Nebioğlu ablamın babası da ünlü bir gazeteci demişti: Uğur Dündar’dan açıklama geldi!

Metin Akpınar’a babalık davası açması ile gündeme gelen Duygu Nebioğlu bomba bir itirafta daha bulundu. Nebioğlu’nun “Ablamın babası da ünlü gazeteci” diyerek okları Uğur Dündar’ın üzerine çevirmesinin ardından Dündar’dan açıklama geldi. Gazeteci Uğur Dündar DNA sonucunu açıkladı. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
Metin Akpınar’ın kızı Nebioğlu ablamın babası da ünlü bir gazeteci demişti: Uğur Dündar’dan açıklama geldi!

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olarak gündemdeki yerini koruyor. "Annemi bulmak istiyorum, bu yüzden Müge Anlı'dan yardım istiyorum" diyerek ses getiren Nebioğlu, Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini iddia etti. Çocuğu olarak hakkı olanı almak istediğini ifade eden Nebioğlu, gündeme bomba gibi düşecek bir itirafta daha bulundu. Duygu Nebioğlu "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" açıklamasında bulundu.

İDDİALARIN SAHİBİ UĞUR DÜNDAR ÇIKTI

Sanatçı Metin Akpınar'ın, DNA testi sonucu kızı olduğu öğrenilen Duygu Nebioğlu'nun yapmış olduğu açıklama medyada büyük yankı uyandırdı ve "O gazeteci kim?" sorusu akılları kurcaladı.

İddiaların sahibinin gazeteci Uğur Dündar olduğu öne sürüldü ve Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde yer alan habere göre Dündar’a karşı bir babalık davası açıldı ve mahkeme, davanın görülme tarihi olarak haziran ayını belirledi. Metin Akpınar ile Dündar'ın arkadaş olmaları da ortaya atılan iddiaları daha ilginç hale getirdi.

uğur dündar

UĞUR DÜNDAR DNA SONUCUNU AÇIKLADI

Gazeteci Uğur Dündar, iddialara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Dündar, davanın açıldığını doğrulayarak, “Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim" şeklinde açıklamada bulunarak DNA testinin sonucuna göre Nebioğlu’nun ablasının babası olmadığını ifade etti. Gazeteci yaptığı paylaşımda, “Son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.