TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat hakkında şikayetler bitmiyor: 7 yıl hapis istemiyle bir dava daha açıldı

İsmi kara para aklama ve vergi kaçırma olaylarına karışan ünlü fenomen Dilan Polat, başka bir sosyal medya fenomeni tarafından, kendisine hakaret içerikli mesajlar gönderdiği gerekçesiyle şikayet edildi. Savcılık, Polat'a karşı "tehdit" ve "hakaret" suçlarından dolayı 7 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 14:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dilan Polat hakkında şikayetler bitmiyor: 7 yıl hapis istemiyle bir dava daha açıldı

Sabah’ın haberine göre, sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçları nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarına ek olarak, Polat hakkında 2 ayrı suçtan daha tutuklama kararı verilmişti. Ancak, cezaevindeki süreci devam ederken, Polat hakkında yeni bir dava açıldığı öğrenildi.

A.A

TARTIŞMALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Davaya konu olan söz konusu olay 24 Temmuz 2023 günü yaşandı. Bir başka sosyal medya fenomeni A.A. ile Dilan Polat, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartışma yaşadı.

Tartışma üzerine ünlü fenomen Dilan Polat, A.A.'ya içerisinde hakaret içerikli sözlerin yer aldığı bir mesaj attı.

dilan polat

HATIRLAMIYORUM…

A. A., mesajların ekran görüntülerini alarak avukatı aracılığıyla Polat'a karşı şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat ise "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.

Savcılık, suçun uzlaşma kapsamında ele alındığını belirtti ve dosya uzlaşma bürosuna gönderildi. Ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.

Savcılık, Dilan Polat'a karşı 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.