TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan aşk pozu! "Sen ve sana ait olan her şeyi..."

Eleştirilere kulak asmadan devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile olan ilişkisine hız kesmeden devam ediyor. Çift, romantik pozlarını sosyal medyada paylaşarak adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Mehmet Ali Erbil, bugün sosyal medya hesabından aşk dolu bir fotoğraf paylaştı. İşte ünlü şovmenin ve genç sevgilisinin aşk dolu pozu!

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan aşk pozu! "Sen ve sana ait olan her şeyi..."

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eleştirilere kulak asmadan, 40 yaş genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile olan ilişkisine kararlılıkla devam ediyor. Sosyal medyada paylaştıkları romantik pozlarla dikkat çeken çift, aşklarını gözler önüne seriyor. Mehmet Ali Erbil, sevgilisine hem pahalı bir tektaş yüzük hem de lüks bir spor araba hediye etti, bu jestler ikilinin bağlılığını pekiştiriyor. Gülseren Ceylan, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ederken, Mehmet Ali Erbil'in cömert hediyeleri, ilişkilerinin derinliğini gösteriyor. İkilinin birlikte yaşadığı boğaz manzaralı villalarını ise katıldıkları program için açmışlardı.

ERBİL VE SEVGİLİSİNDE AŞK DOLU PAYLAŞIM

Ünlü şovmen, sosyal medyayı sık sık kullanan biri olarak, bu sefer sevgilisiyle ilgili bir paylaşım yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL PAYLAŞIM

"SEN VE SANA AİT OLAN HER ŞEYİ…"

Ünlü şovmen aşk pozunun hemen altına, "Sen ve sana ait olan her şeyi…" notunu ekledi.

MEHMET ALİ ERBİL GÜLSEREN CEYLAN

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinin aşk yuvası, son zamanlarda büyük merak konusu oldu. İşte ünlü şovmenin ilk kez kapılarını açtığı lüks villası...

Mehmet Ali Erbil'in salonunda genel olarak gri ve kahve tonları hakimdir. Evin içerisinde bulunan kahverengi deri çekyat ve ahşap masa dikkat çekiyor.

MEHMET ALİ ERBİL

Erbil'in yatak odası tam 3 ayrı bölümden oluşuyor ve yatağın önünde yer alan büyük bir ayna gözleri kamaştırıyor. Yatak odası kadar diğer bölümler de sadeliği ve şıklığıyla öne çıkıyor.

Evde bulunan bir bölüm, neredeyse bir mağaza büyüklüğünde kıyafet alanına ayrılmış durumda. Ayrıca, evin her odasında sade ve şık bir dizayn hakim.

Mutfak ise Mali tarzda tasarlanmış ve gri tonlarla donatılmıştır. Evin dış görünümü ise oldukça etkileyici ve göz alıcı.

MEHMET ALİ ERBİL

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.