TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte Benim Stilim’in fenomen yarışmacısı Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu: Erkek arkadaşı tarafından mı öldürüldü?

Bir dönem İşte Benim Stilim yarışması ile adından söz ettiren fenomen yarışmacı Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) erkek arkadaşı ile yaşadığı evinde ölü bulundu. Ailesinin erkek arkadaşından şüphelendiği bilgisi kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 10:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
İşte Benim Stilim’in fenomen yarışmacısı Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu: Erkek arkadaşı tarafından mı öldürüldü?

Yağmur Taktaş'ın ölüm haberi, katıldığı televizyon programlarıyla tanınan ünlü bir ismin ani kaybı olarak gündeme oturdu. Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından memleketi olan Adana'da defnedildi.

Taktaş'ın ailesi, kızlarının ölümünün arkasında bir cinayet olduğunu iddia ederek, ABD’de birlikte yaşamakta olduğu sevgilisinden şikayetçi oldu. Bu trajik olay, geniş kitlelerin ilgisini çekti ve hukuki süreç başlatılarak gerçeğin aydınlatılması için adımlar atıldı.

yağmur taktaş

BENİM ÖLÜM TÜRKİYE’YE GELİR DEMİŞ

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçtiğimiz haftalarda ABD'de yaşamakta olduğu evinde ölü olarak bulundu.

Taktaş'ın ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsi sonrasında cansız bedeni, önceki gün Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na defnedildi.

Taktaş'ın ailesi, daha önce saldırıya uğrayan ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini öne sürerek, Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi oldu. Yakın geçmişte Taktaş’ın, ailesine “Benim ölüm Türkiye’ye gelir” dediği ifade ediliyor. Bu olayla ilgili olarak soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.