TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalben tutuklandı mı, neden gözaltına alındı? Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç kimdir?

Son dakika haberlerinde Kalben tutuklandı mı sorusuyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, İstanbul'da yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığına dair haberlerle şaşkınlık yarattı. Kalben Sağdıç'ın kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu gibi detaylar merak edilirken, müzisyenin yaşamı ve şarkıları hakkında bilgi edinilmeye çalışılıyor. İşte Kalben hakkında merak edilen detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 13:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kalben tutuklandı mı, neden gözaltına alındı? Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç kimdir?

Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan "Kalben tutuklandı mı?" sorusu gündemi meşgul ediyor. Ünlü şarkıcı, tanınmış eserleri arasında "Haydi Söyle" ve "Sadece" gibi parçalarıyla biliniyor ve neden gözaltına alındığı merak ediliyor. İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adı geçen Kalben'in durumu yakından takip ediliyor.

Ancak Kalben Sağdıç'ın kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu, ayrıca hangi şarkıları seslendirdiği gibi detaylar da dikkatle araştırılıyor. Peki, Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben neden gözaltına alındı?

KALBEN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Beyoğlu İlçesi'nde bulunan Cihangir Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, ünlü şarkıcı Kalben'in adı da geçti.

Polis operasyonun ardından Kalben'i İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

kalben kimdir

KALBEN KİMDİR?

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 17 Ocak 1986'da doğan Kalben Sağdıç, Türk müzisyen, kadın hakları savunucusu ve söz yazarı olarak tanınır.

Müzikle ilgilenmeye küçük yaşlarda annesinin aldığı bir klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarını ise 14 yaşında satın aldı. Bu gitar, ikinci el bir Santana marka gitarıydı.

Burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007 yılında mezun olan Kalben, daha sonra aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yaptı ve 2011 yılında mezun oldu.

İstanbul'a taşındıktan sonra çeşitli işlerde çalışan Kalben, Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi farklı alanlarda çalıştı.

Müzik kariyerini sürdüren Kalben, Ankara ve İstanbul'da nadiren konserler verdi. 18 Ekim 2014'te Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği Sofar Sounds konseri, 'Sadece' videosuyla büyük ilgi gördü.

Çocuk romanı serisi "Lulu"nun ardından müzik hayatına başlayan Kalben, "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinde temizlikçi rolüyle tanındı.

Sahne adını taşıyan ilk albümü "Kalben", Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketiyle yayımlandı.

Üçüncü stüdyo albümü "Kalp Hanım"ı Garaj Müzik etiketiyle 20 Mart'ta tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşturan Kalben, müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.