TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyda Düvenci’nin yeni sevgilisi Güçlü Mete kimdir? Güçlü Mete eski eşi kim?

Geçen yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu Ceyda Düvenci'nin, bir radyo programcısı Güçlü Mete ile ilişkiye başladığı belirtiliyor. Peki, Güçlü Mete kimdir? Güçlü Mete ne iş yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 13:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ceyda Düvenci’nin yeni sevgilisi Güçlü Mete kimdir? Güçlü Mete eski eşi kim?

Ceyda Düvenci'nin, geçen yıl Bülent Şakrak'tan boşandıktan sonra radyo programcısı Güçlü Mete ile ilişkisi olduğu iddia edildi. Bu iddia üzerine Güçlü Mete'nin yaşamı ve kariyeri hakkında detaylar merak konusu oldu. Güçlü Mete'nin yaşı ve mesleği hakkında araştırmalar yapıldı. Peki, Güçlü Mete kimdir? Güçlü Mete ne iş yapıyor? İşte Güçlü Mete ile ilgili bilinmeyenler...

ceyda düvenci

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

Güçlü Mete, 20 Mayıs 1971'de İstanbul'da doğdu ve şu anda 53 yaşındadır. Beşiktaş'ta geçirdiği çocukluk döneminin ardından Kabataş Erkek Lisesi'ni tamamladı ve İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, 1993 yılında Best FM'de program sunuculuğu yapmaya başladı ve bu deneyim radyoculuk kariyerinde ilk adımını oluşturdu. Yedi yıl boyunca program yaptıktan sonra, radyonun Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldı ve bu görevini dört yıl sürdürdü. 2005 yılında Saran Holding'e katıldı ve Radyo Time'da Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı.

güçlü mete

2007 yılında Saran Holding'deki görevinden ayrıldıktan sonra birkaç farklı radyoda çalıştı. Televizyonculuk kariyeri ise 1995 yılında başladı. Star TV'de 'Arka Sokak' adlı mizah programında yer aldı ve ardından 1996 ile 1997 yılları arasında TRT1'de yayınlanan sabah kuşağı programını sundu. Ayrıca Güçlü Mete, seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • Star TV
  • TRT1
  • ATV
  • Kanal D

ÇALIŞTIĞI RADYOLAR

  • Best FM Radyo
  • Time Alem FM
  • Show Radyo
  • Kafa Radyo

ebru cündübeyoğlu

GÜÇLÜ METE ESKİ EŞİ KİM?

Güçlü Mete, 2003 yılında oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlendi ve çiftin Duru adında bir kızı oldu. Ancak, bu evlilikleri 2022 yılında sona erdi. Günümüzde ise Güçlü Mete'nin oyuncu Ceyda Düvenci ile evlilik yolunda olduğu konuşulmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.