TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz kalbini pilates eğitmeni Necla Karahalil’e kaptırdı

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından bir hikaye paylaşmıştı. Paylaştığı hikayedeki topuklu ayakkabının sahibi belli oldu. Ünlü komedyenin kalbini pilates eğitmeni Necla Karahalil’e kaptırdığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 11:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cem Yılmaz kalbini pilates eğitmeni Necla Karahalil’e kaptırdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz tarafında aşk rüzgarları esiyor. Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu İnstagram üzerinden gizemli bir hikaye paylaşmıştı. Paylaştığı hikayede bir araçta olduğu ve bir kadın ile birlikte oturduğu görülmüştü ancak gizemli kadının yalnızca ayakkabısı görünmüştü. Gizemli kadının kimliği hayranları tarafından araştırılmış ve hatta “yalnızca ayakkabısı görünen bu kadın Serenay Sarıkaya mı?” iddiaları ortaya atılmıştı. Bu sorular yanıt buldu, fotoğraftaki ayakkabını sahibi ve Cem Yılmaz’ın kalbinde yer alan gizemli kişinin kimliği açığa kavuştu.

cem yılmaz

İNSTAGRAM PAYLAŞIMINA KALP EMOJİSİ

Cem Yılmaz’ın aşk hayatı magazinin gündemindeyken gizemli isim açığa çıktı. Komedyen Yılmaz’ın Necla Karahalil isimli bir kadının İnstagram gönderisine kalp emojisi attığı hayranlarının gözünden kaçmadı. Böylelikle aşk iddiaları doğrulandı. Cem Yılmaz’ın pilates eğitmeni olduğu bilinen Necla Karahalil ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Karahalil sosyal medyada içerik üretiyor ve aynı zamanda pilates içerikleri paylaştığı bir de YouTube kanalı bulunuyor.

NECLA KARAHALİL'İN İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil'in içerik ürettiği İnstagram ve YouTube hesabı bulunuyor. Pilates içerikleri paylaştığı YouTube hesabının ismi Necla Karahalil olup, İnstagram kullanıcı adı ise "neclakarahalil"dir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.