TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın üzerinde ayrılık bulutları geziyor: 10 yıllık evliliklerini sonlandırıyorlar

Teknik Direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın 10 yıldır süren evliliklerini sonlandıracakları haberi magazin gündemini sarstı. İşte çiftin ayrılık kararına ilişkin detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 10:04
Kaynak: HABER MERKEZİ
Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın üzerinde ayrılık bulutları geziyor: 10 yıllık evliliklerini sonlandırıyorlar

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı bir şekilde sona erdirmeye karar verdiler. Buse Terim'in 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası, bugün saat 10.15'te İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecek.

Çift, mahkeme süreciyle ilgili yayın yasağı talep etti.

Sosyal medyada bir süre önce birbirlerini takipten çıktıkları iddia edilen Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti, daha sonra ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi.

BUSE TERİM KİMDİR?

1990 doğumlu olan Buse Terim, İstanbul'da hayata gözlerini açtı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Moda Pazarlama ve Yöneticiliği üzerine eğitim almak için New York Fashion Institute of Technology'e gitti. Blogger olarak kariyerine adım atan Terim, günümüzde "yeni medya" dünyasının önemli figürlerinden biri haline geldi. BT Moda İletişim Ajansı'nı kurarak markalar için projeler geliştiriyor ve küresel firmaların "influencer" listesinde yer alıyor. Moda ve yaşam tarzı temalı hesabı, Instagram'da 2 milyondan fazla takipçiye sahip. Ayrıca kendi TV şovunu Youtube'da yayınlıyor. Buse Terim, aynı zamanda Buse on the Go moda uygulamasının ve buseterim.com.tr kadın-moda-yaşam portalının yaratıcısı olarak da biliniyor.

buse terim

VOLKAN BAHÇEKAPILI KİMDİR?

Volkan Bahçekapılı, 1984 yılında Trabzon'da doğdu. Trabzon kökenli olan Bahçekapılı, iş dünyasındaki başarılarıyla olduğu kadar aile ilişkileriyle de tanınıyor.

Ünlü Teknik Direktör Fatih Terim'in damadıdır.

2014 yılında Terim'in kızı Buse Terim ile evlenmiş ve bu birliktelikten iki çocukları dünyaya gelmiştir. Yakın zamanda Buse Terim ile 10 yıldır süren evliliklerini sonlandıracaklarını bildirmişlerdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.