TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2000’li yılların çocuk yıldızı Batuhan Göksu kimdir, ölüm sebebi nedir?

Rol aldığı diziler ile hafızalara kazınan ve daha sonra hayatını farklı bir sektörde ilerleten Batuhan Göksu, geçtiğimi gün hayatını kaybetti. Genç ismin ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Batuhan Göksu kimdir, neden öldü? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
2000’li yılların çocuk yıldızı Batuhan Göksu kimdir, ölüm sebebi nedir?

Çocuk yaşta adım attığı televizyon dünyasında sevilen projelerde rol alan Batuhan Göksu, on binlerce insanın aklına Seni Yaşatacağım ve Baldız Geliyorum Demez isimli dizilerle kazındı. Bu dizilerin çekildiği dönemde yaşı küçük olan Göksu, profesyonel kariyerini yazılım sektöründe ilerletti. Geçtiğimiz gün ölüm haberiyle hem sevenlerini hem de ailesini yasa boğan Batuhan Göksu kimdir? Batuhan Göksu’nun hayatı ve ölüm nedeni ile ilgili bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

batuhan göksu

Batuhan Göksu kimdir?

Batuhan Göksu, 12 Mayıs 1990 tarihinde Bakırköy'de hayata gözlerini açtı. Televizyon dünyasına çocuk yaşta adımını atan Göksu, 2002 yılında Seni Yaşatacağım isimli dizide Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin, Aliye Uzunatağan gibi deneyimli oyuncularla birlikte kamera karşısına geçti. Bu diziyle tanınmaya başlayan Batuhan Göksu, daha sonra Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrollerini paylaştığı Baldız Geliyorum Demez dizisinin kadrosunda yer aldı. Oyunculuk mesleğini bir süre sonra noktaladı ve profesyonel kariyerini yazılımcı olarak sürdürdü.

Batuhan Göksu eşi kimdir?

Batuhan Göksu eşi hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Batuhan Göksu’nun eşi Yasemin Göksu’dur. Çift 2014 yılında hayatlarını birleştirmiştir.

Batuhan Göksu neden öldü?

Batuhan Göksu’nun hayatını kaybettiği haberi, sevenlerini yasa boğdu. Ünlü ismin ölüm sebebinin bir süredir mücadele ettiği kanser olduğu açıklandı.

Batuhan Göksu kaç yaşında vefat etti?

Batuhan Göksu öldüğünde 33 yaşındaydı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.