TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya'dan Gazze'ye destek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kardeşlik ve Yardım Platformu desteği ile gerçekleşen organizasyonda Filistin halkına fiili destekte bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kütahya'dan Gazze'ye destek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kardeşlik ve Yardım Platformu desteği ile gerçekleştirilen organizasyon yardım standında açılışı yapılan sergi ile başladı. Vatandaşlar aldıkları ürünler ve makbuz karşılığı yaptıkları bağışlar ile mazlum Filistin halkına fiili destekte bulundu. Akşam namazı sonrasında Tekke Camii müezzini Süleyman Yılmaz'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve Tavşanlı Müftülüğü İlçe Vaizi Ali Baski'nin duasıyla program devam etti.  

Ardından Tavşanlılı şair Ali Güven'nin şiirini Yetim Sorumlusu İlkay Karadaş, okuyarak STK'lar ve Tavşanlı halkı olarak mazlum insanlara yönelik fiili desteğin daha çok hissettirilmesi gerektiği üzerine duygularını ifade etti. Devamında ise Filistin'e yönelik onlarca yıllık zulmün tarihi sürecini Tarihçi Mesut Kocaman, anlamlı bir sunum ile gerçekleştirdi. Tavşanlı Temsilcisi Şerafettin İleri katılımcılara ve destek veren Tavşanlı Belediyesi ve Kardeşlik ve Yardım Platformuna teşekkürlerini ifade ederek Destek Çadırına yardımların Gazze'de bulunan temsilciliği aracılığıyla bizzat ulaştırılacağı ve Destek Çadırındaki yardım nöbetinin devam edeceği bilgisini verdi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Kütahya’da MHRS ve Kliniklerin işleyişi masaya yatırıldı 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.