TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zengo Filminde Hangi Ünlü Oyuncular Var? Komedi Filmi Zengo'nun Konusu Nedir?

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar’ın yaptığı Zengo  2020 yılında Sinemada gösterime girdikten sonra, TV ekranlarında yayınlanarak izleyicilerle buluştu. Zengo yerli filmler kategorisinde çok sayıda beğeni alan filimler arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 20:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Zengo Filminde Hangi Ünlü Oyuncular Var? Komedi Filmi Zengo'nun Konusu Nedir?

Çekimlerinin genel olarak İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen Zengo filminin birçok sahnesi, İstanbul’un farklı ilçelerinde de çekildi. Peki Zengo filminin konusu nedir? Zengo filminde rol alan kadro listesinde kimler var? Zengo filmi ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Zengo filminde rol alan kadro listesinde kimler var?

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar’ın yaptığı Zengo  2020 yılında Sinemada gösterime girdikten sonra, önce Netflix’te daha sonra ise TV ekranlarında yayınlanarak izleyicilerle buluştu. Çekimlerinin genel olarak İstanbul Bakırköy’de gerçekleştiği, filminin birçok sahnesi ise İstanbul’un farklı ilçelerinde de çekildi. Başrollerinde Yasemin Sakallıoğlu’nun olduğu filmin kadrosunda, Dilşah Demir, Ece İrtem, Semih Varol ve Ünal Kantarcı’nın yer alıyor.

Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolde olduğu komedi filminde kendi tasarımlarıyla ünlü bir modacı olmanın hayallerini kuran bir kadının yaşadığı olaylar anlatıyor.

Zengo filminin konusu nedir?

Yerli filmler kategorisinde çok sayıda beğeni alan filimler arasında yer alan Zengo filminin konusu sinema severler tarafından merak edilirken, Zengo filminin konusu şu şekilde yer alıyor;

Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolünü üstlendiği komedi filminde, genç bir kadın olan Zerrin hayatı anlatılıyor. Zerrin kendi yağında kavrulan bir kesimken, bir anda yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile birlikte kendisini bir anda lüks bir hayatın içerisinde bulur. Zengo filminin ana konusu ise tam olarak burada devreye girer, kentsel dönüşüme girmesi ile birlikte kendisini bir anda lüks bir hayatın içerisine giren Zerrin, tam anlamıyla sonradan görme bir kadın haline gelir. Sonradan görme olmasının dışında oldukça eğlenceli bir ruh haline sahip olan Zerrin, mahallesinde yaşayan kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirerek, Ünlü bir modacı olmanın hayalini kurar.

Zerrin, modacı hayali kurmaya devam ederken, Zerrin’in çocukluktan beri rekabet halinde olduğu Menkibe’nin tasarımlarını çalarak, birde üstüne defile düzenlediğini öğrendiğinde tam anlamıyla çıldırır. Menkibe’nin tasarımlarını çalarak, birde üstüne defile düzenlemesinin ardından, Zerrin, terzisi ve en yakın arkadaşı Fazilet’i de yanına alarak yeni bir hayata adım atar. Zerrin’in aldığı bu karar sonrasında hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceralarda beraberinde gelir.

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar’ın yaptığı Zengo  2020 yılında Sinemada gösterime giren filminin IMDb puanı 10 üzerinden 2.5 olarak belirlendi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Yeni Komedi Filmi 'Tatlı Vatan' Hangi Oyuncularla Dolu? Konusu Nedir?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.