TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu 28. sezonuna perde açtı

Karşıyaka’da 1996 yılından bu yana sergilediği oyunlarla kentin kültür sanat yaşamına değer katan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 28’inci sezonuna perde açtı

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu 28. sezonuna perde açtı

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sahneledikleri “Vahşi Komedi” ile seyircilerden tam not alan tiyatrocular, yıl boyunca hem yetişkinlerle hem de çocuklarla buluşmaya devam edecek. 

Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Gurur kaynağımız olan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’na yeni sezonda başarılar diliyor, ücretsiz gösterimlere herkesi bekliyoruz” dedi.

“Vahşi Komedi” ile perde açtı (7)

SEYİRCİDE İZ BIRAKTI

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, en sevilen oyunlarından Vahşi Komedi ile 2023-2024 sezonunun açılışını yaptı. Yelda Karataş’ın kaleme aldığı 13 yaş ve üzerine yönelik oyun, Zekeriya Hocalar’ın yönetiminde Hikmet Şimşek Sanat Merkezi sahnesine taşındı. Vahşetin gerçek yüzüne ironi dolu bir yaklaşımla ayna tutan kara komedi; herkesi kendi içine dönüp düşünmeye çağıran mesajıyla, yüreklerde ve akıllarda çarpıcı etkiler bıraktı. Belediye Tiyatrosu’nun gönüllü oyuncularının sergiledikleri başarılı performanslar ile sahne düzeni ve makyaj gibi tüm detaylar büyük beğeni kazandı.

“Vahşi Komedi” ile perde açtı (3)

ÜÇ AYRI OYUN DAHA YOLDA

‘Vahşi Komedi’ bu sezon, Aralık ayının sonuna kadar her hafta cuma günleri Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde izleyiciler ile buluşmaya devam edecek. Tiyatro, diğer yetişkin oyunlarından ‘Ölümüne Cinayet’i Aralık ayının ikinci haftasından itibaren her cumartesi, ‘Sevgiyi Yanlış Anladın’ı da Ocak ayından itibaren her cuma, Nisan sonuna kadar sahneye taşıyacak. ‘Çirkinim İşte Kime Ne?’ ise Kasım ayının ikinci haftasından başlayarak sezon boyunca her pazar günü 5 yaş ve üzeri çocuklar için sergilenecek. Tüm gösterimler ücretsiz ve herkese açık olacak.

“Vahşi Komedi” ile perde açtı (4)

BİR KARŞIYAKA MARKASI

Tüm tiyatroseverleri Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nu izlemeye davet eden Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Yıllardır her yaştan binlerce yurttaşımıza tiyatroyu sevdiren, nice oyuncular yetiştiren ve kent yaşamına değer katan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, kültür ve sanat alanında en değerli markalarımızdan bir tanesidir. Her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden başarılı oyunlar ile bizlere tiyatro şölenleri yaşatmaya devam edecekler. Gurur kaynağımız olan tiyatro topluluğumuza yeni sezonda başarılar diliyor, ücretsiz gösterimlere herkesi bekliyoruz” dedi.

“Vahşi Komedi” ile perde açtı (1)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2023’ün Oscar Ödülü alan filmleri

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.