TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir sinemalarında bu hafta ne var? Sinema salonlarında bu hafta vizyona girecek filmler!

Hafta sonu tatiline doğru film meraklıları, yeni vizyona girecek filmleri araştırmaya başladı. Sinema salonlarında bu hafta vizyona girecek filmler! Bu hafta izleyicileri bekleyen filmlerin konuları ve oyuncu kadroları da merak konusu oldu. Sizce, bu hafta vizyona girecek filmler hangileri?

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 09:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir sinemalarında bu hafta ne var? Sinema salonlarında bu hafta vizyona girecek filmler!

"Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki" sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Haftanın bilim kurgu aksiyon filmi olan bu yapıt, Paul Atreides'in ailesini yok edenlere karşı başlattığı intikam savaşını merkezine alıyor. Bu hafta vizyona girecek filmlerle de ilgili detaylar da merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

İşte bu hafta sinemaseverlerle buluşacak yeni filmler

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson ve Lea Seydoux'un bir araya geldiği "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki" sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Denis Villeneuve'un üstlendiği bu yapım, macera, bilim kurgu ve aksiyon tutkunlarını cezbetmeyi amaçlıyor.

Yapıt, ailesini hedef alan düşmanlarına karşı intikam mücadelesine girişen Paul Atreides'in öyküsünü merkeze alıyor. Komplocuların saldırısına uğrayan ve ailesinin intikamını almak için mücadele eden Atreides, bu süreçte Chani ve Fremen topluluğuyla iş birliği yaparak güçlerini birleştirir. Bu zorlu süreçte, Atreides zorlu bir seçimle karşı karşıya gelir.

Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü

Müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan "Son Şarkı-Ahmet'in Türküsü" filmi, sanatçının vatanına dönüş hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Ahmet Kaya'nın müzik kariyerinin yanı sıra toplum üzerindeki etkilerine odaklanan yapım, "Kimler Ahmet Kaya'yı hedef aldı?", "Neden Ahmet Kaya?", "Ahmet Kaya Paris'te neler yaşadı?" gibi birçok soruya da cevap arıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu yapımda, başrolleri Celil Nalçakan ile Ezgi Şenler paylaşıyor.

Senden Başka

Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın başrollerini üstlendiği "Senden Başka" filmi, mükemmel bir ilk buluşmanın ardından Bea ve Ben'in ilişkilerinin beklenmedik bir şekilde soğuması ve kendilerini bir Avustralya düğününde bulmalarını konu ediyor.

Dermot Mulroney, Michelle Hurd, Alexandra Shipp ve Darren Barnet'in genç ikiliye eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda ise Will Gluck bulunuyor.

İki Nehir Arasında

Berfi Dicle Öğüt tarafından yönetilen "İki Nehir Arasında" filmi, I. Dünya Savaşı döneminde Irak Cephesi'nde mücadele etmiş ve esir düşmüş Türk ve İngiliz askerlerinin öyküsünü beyaz perdeye taşıyor.

Şaşkın Damat

Mısırlı yönetmen Rami Imam'ın imzasını taşıyan komedi filmi "Şaşkın Damat", soy krizi yüzünden sıkıntıya düşen bir doktorun hikayesini anlatarak, bu durumun aileler arasında ortaya çıkardığı sorunlara odaklanıyor.

BU HAFTANIN GERİLİM VE KORKU FİLMLERİ

Scott Chambers ve Becca Hirani'nin yönetmenliğini üstlendiği "Derin Tehlike" filmi, ailesini bir köpek balığı saldırısında kaybetmiş olan genç bir kadının öyküsüne odaklanıyor.

John McPhail'in yönettiği, Augustus Prew, Justin Long ve Andrea Bang'ın başrollerini paylaştığı "Sevgili David" filmi ise çocuksu görünümlü şeytani bir varlığın David adındaki bir adama musallat olması ve bu olayın ardından gelişen olayları konu alıyor.

BU HAFTANIN ANİMASYON FİLMLERİ

Dong Long ve Nigel W. Tierney tarafından sinemaya uyarlanan Çin yapımı "Altın Gaga ve Macera Çetesi," içgüdülerini takip eden ve uçmayı öğrenen Altıngaga'nın hikayesini konu ediyor. Altıngaga, kız kardeşiyle birlikte Kuşlar Şehri'ne giderek bazı sırları çözmeye ve şehri kurtarmaya karar verir, bu uğurda verdiği mücadele filmde anlatılıyor.

Norveçli yönetmen Andrea Eckerbom'un imzasını taşıyan "Ayı Teddy'nin Maceraları" ise çocuk izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.