TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir sinemalarında bu hafta ne var? 8 film izleyici ile buluşuyor! İşte vizyona girecek filmler…

Hafta sonu tatiline yaklaşırken sinemaseverlerin merakla beklediği soru gündemde: Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? İşte İzmir sinemalarında izleyici ile buluşacak filmler…

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 11:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir sinemalarında bu hafta ne var?  8 film izleyici ile buluşuyor! İşte vizyona girecek filmler…

Hafta sonu tatiline adım adım yaklaşırken sinemaseverler, arama motorlarında bu hafta vizyona girecek filmleri öğrenmek için heyecanla araştırıyor.

Bu hafta sinema salonlarında beşi yerli olmak üzere toplam 8 film izleyiciyle buluşacak. Bob Marley'in hayatını ve müziğini konu alan biyografi filmi "Bob Marley: One Love" ise sevgi ve birlik mesajlarıyla nesillere ilham vermeyi hedefliyor. İşte, İzmir sinemalarında izleyici ile buluşacak filmler…

Hatıran Yeter

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği "Hatıran Yeter," hayatın farklı engellerine çarpan duyma ve konuşma engelli iki gencin aşkını odaklıyor.

Filmde başrolleri Aytaç Şaşmaz ve Belçim Bilgin paylaşırken, Sümeyye Aydoğan, Burak Sevinç, Ferit Aktuğ, Gözde Cığacı, Furkan Kalabalık, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Türkali ve Levent Özdilek de ikiliye eşlik ediyor.

Zaferin Rengi

"Zaferin Rengi," Milli Mücadele'nin zirvesine yaklaşıldığı dönemde, işgal altındaki İstanbul'da geçen bir hikayeyi anlatarak, Fenerbahçe'nin Harington Kupası'nda Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı kazandığı zaferi beyaz perdeye taşıyacak.

Filmin yönetmeni Abdullah Oğuz, başrolde Kubilay Aka'nın Fenerbahçe'nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey'i canlandırdığı, Yiğit Özşener'in Mustafa Kemal Paşa, Birce Akalay'ın ise Halide Edib Adıvar rolünde olduğu bir kadroyla filmi imzalıyor. Ayrıca, Nejat İşler, Gülper Özdemir, Timuçin Esen ve Gonca Vuslateri de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Bob Marley: One Love

Reinaldo Marcus Green'in yönetmenliğini üstlendiği belgesel film "Bob Marley: One Love," sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham veren ikonik müzisyen Bob Marley'nin yaşamını ve müzik kariyerini sinemaseverlere sunuyor.

Filmde, ünlü müzisyen Bob Marley'e hayat veren Kingsley Ben-Adir'in yanı sıra, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini, Micheal Ward ve Anthony Welsh gibi isimler de önemli rollerde kamera karşısına geçiyor.

Madame Web

Dakota Johnson'un başrolünde yer aldığı "Madame Web" adlı film, macera, bilim kurgu ve aksiyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

S.J. Clarkson'un yönetmen koltuğunu üstlendiği yapımda, genç ve yetenekli oyuncu Dakota Johnson'a Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Emma Roberts, Adam Scott ve Tahar Rahim gibi isimler eşlik ediyor.

Film, paramedik olarak çalışırken gelecekteki olayları görmeye başlayan Cassandra Webb'in hikayesini anlatarak, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle donanarak farklı süper kahramanlara dönüşecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden koruma mücadelesini konu alıyor.

Dört Kız Kardeş

Kaouther Ben Hania'nın yönettiği "Dört Kız Kardeş" adlı belgesel film, Almanya, Fransa ve Tunus işbirliğiyle hazırlanmış bir yapıma öncülük ediyor.

Olfa Hamrouni, Eya Chikhaoui, Tayssir Chikhaoui ve Nour Karoui'nin performans sergilediği filmde, Olfa'nın dört kızından en büyük iki kızının evi terk etmesiyle ortaya çıkan aile dramını hafifletmek amacıyla, yönetmen Kaouther Ben Hania'nın önerisiyle iki oyuncu, kayıp kızların rollerini üstleniyor. Geride kalan iki küçük kız da kendilerini canlandırıyor.

C Takımı

Bora Onur tarafından yönetilen "C Takımı" adlı filmde, başrolleri Sera Tokdemir, Murat Akkoyunlu ve Toygan Avanoğlu paylaşıyor. Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grup gençlerin, 30 yıl sonra karşılaştıkları komik olayları konu alıyor.

Kral Şakir: Devler Uyandı

Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay'ın yönetmenliğini üstlendiği "Kral Şakir: Devler Uyandı" isimli animasyon filmi, haftanın öne çıkan animasyonları arasında beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.

Haftanın korku filmi ‘Pigment’

Fransa'ya insan kaçakçılığına karışan ve 25 yıl sonra dönen bir adamın, şizofrenisinin etkisi altında tutkuyla bağlı olduğu ressamlığa geri dönmeye çalışırken başından geçenleri konu alan "Pigment" isimli film, Metin Kuru'nun yönetmenliğinde izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.