TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efeler'de ücretsiz sinema keyfi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, hayata geçirdiği projelerle kentin kültürel mirasına katkıda bulunmayı sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 10:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Efeler'de ücretsiz sinema keyfi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şehirde ilklere imza atmaya devam ediyor. '1. Efeler Kitap Günleri' ile edebiyat tutkunlarına unutulmaz günler yaşatan Başkan Atay, usta sanatçılar ve Efeler halkının desteğiyle '1.Efeler Film Günleri'ni düzenleyecek. Şehrin öyküsünü beyaz perdeye taşıyan 'Efelerin Efesi' isimli film de bu anlamlı etkinlikte sinemaseverlerle buluşacak.

Senaristliğini, yapımcılığını ve yönetmenliğini tiyatro ve sinema oyuncusu Veysel Diker’in üstlendiği, usta oyuncular; Altan Erkekli, Ayşegül Şamlıoğlu, Fulden Akyürek, Berrin Arısoy ve Hülya Şen’in yanı sıra Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ile yerel halktan bazı isimlerin birlikte rol aldığı 'Efelerin Efesi' filmi, 17-20 Ekim tarihleri arasında Forum Aydın alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan '1. Efeler Film Günleri'nde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Çekimleri Efeler’de tamamlanan filmin mekanları arasında belediye tarafından hizmete açılan; Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası, Otizm Yaşam Merkezi ve Kitap Kafeler yer aldı.

Bunun yanında duayen oyuncu Altan Erkekli’nin rol aldığı; Sınav, Babasının Kızı ve Ağır Romantik isimli filmler de etkinlikte gösterime sunulacak.

1. Efeler Film Günleri’ne katılmak isteyenler, ücretsiz davetiyelerini Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edebilecek.

Efeler’in kültür ve sanatla anılan bir kent olması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, tüm sinema meraklılarını 1. Efeler Film Günleri’ne davet etti. Başkan Atay, “Efeler’in her alanda büyümesi, gelişmesi, kültür ve sanatla anılan bir şehir olması için elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımla birlikte sarf ediyoruz. Ülkemizin saygın tiyatro emekçilerini konuk edeceğimiz ve ilçemizi konu alan ‘Efelerin Efesi’ filmini de yayınlayacağımız 1. Efeler Film Günleri’nde tüm sinemaseverlerle buluşmayı diliyorum” dedi.

Efeler Film Günleri başlıyor 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türkiye en çok bunları izledi!

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.