TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21 Temmuz’da 9 yeni film vizyona giriyor

Sinema salonlarında 21 Temmuz Cuma günü vizyona girecek filmleri sinemaseverler için listeledik. İşte bu haftanın vizyona girecek filmleri…

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
21 Temmuz’da 9 yeni film vizyona giriyor

RABİA AYKUT

Yepyeni yapımların ev sahipliği yaptığı, Türkiye’deki sinema salonlarında 21 Temmuz Cuma gününden itibaren vizyona girecek olan komediden aksiyona, korkudan maceraya ve gerilimden animasyona farklı türlerde biri yerli, 9 film vizyonda sizlerle olacak. 
Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, Barbie, Oppenheimer, Prenses ve Dracula, Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı
Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün, Resident Evil: Death Island, Teftiş, Paris Hatıraları ve Uyanış gibi filmler sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 



1-BARBİE
Yönetmen koltuğun Greta Gerwig’in olduğu Barbie filminde, Barbie Ülkesi'nde yaşamak, bir varoluşsal kriziniz yoksa, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmaktır. Ya da bir Ken'sinizdir...
Filmde mükemmel olmayan oyuncak bebekler oldukları için ütopik Barbie Ülkesinden kovulan Barbie ve Ken gerçek dünyada kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkarlar. Oyuncu kadrosunda, Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Will Ferrell, Emma Mackey gibi oyuncular bulunuyor. 



2- OPPENHEİMER
Christopher Nolan yönettiği imzalı film, atom bombasının icadı ve geliştirilme sürecini fizikçi Amerikalı bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ın gözünden anlatıyor. Filmdeki oyuncular, Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon...


3- PRENSES VE DRACULA
Prenses ve Dracula, dünyanın geleceğini kurtarmak ve sevdiği kızın kalbini kazanmak için zorlu bir maceraya atılan Drybone'ün maceralarını konu ediyor. Ölümsüz Drybone, yeraltı büyücüsü tarafından alınmakla tehdit edilir. Bu durum üzerine Drybone, Kral Mercimek'in dünyayı ele geçirme planları doğrultusunda savaşçı bir kız olan Cesur Barbara'yı kaçırmak zorunda kalır. Ancak çok geçmeden Drybone, Kral'ın planlarını engellemek ve Barbara'nın sevgisini kazanabilmek için ölümsüzlüğünü feda edip, zorlu bir maceraya atılır.



4-ZIPIR DEDEKTİF VE ALTIN ARI KOVANI
Bal Tepeleri sakinleri büyük bir telaş içerisindedir çünkü her yıl gerçekleşen büyük tören zamanı gelip çatmıştır. Baş dedektif Sophie bu büyük günde şehir dışında olacağı için, tüm sorumluluğu yardımcısı Zıpır Dedektif’e verir. Şenlik arifesinde Bal Tepeleri’nin simgesi olan Altın Arı Kovanı çalınınca işler karışır. Çünkü inanışa göre kovanın bulunmaması durumunda şehirde türlü talihsizlikler yaşanacaktır. Bu durum üzerine Zıpır Dedektif ve ekibi, gizemli hırsızlığı çözmek ve Bal Tepeleri’ni korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.



5- MÜHR-Ü MUSALLAT 2: YASAK DÜĞÜN
Metin Kuru’nun hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yaptığı Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün filmi, kendisine yapılan uyarıları dikkate almaya bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. 
Oyıncu kadrosunda, Merve Kurç, Nevzat Can Rüzgar, Ufuk Kaplan yer alıyor. 

6-RESİDENT EVİL: DEATH ISLAND
Yönetmenliğini Eiichirô Hasumi’nin senaristliğini ise Makoto Fukami’nin yaptığı bu filmde, Güvenlik Operasyonları Bölümü ajanı Leon S. Kennedy, kaçırılan bir doktoru kurtarmaya çalışırken görevi gizemli bir kadın tarafından kesintiye uğrar. Aynı zamanda, Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirmesi İttifakı ajanı Chris Redfield, Batı Kıyısında Alcatraz Adası'ndan kaynaklandığı anlaşılan açıklanamayan bir enfeksiyon salgınını araştrmaktadır. Kurbanların tek ortak noktası, yakın zamanda Alcatraz Adası'nı ziyaret etmiş olmalarıdır. Bu ipucunun ardından Chris ve ekibi, onları yeni korkuların beklediği adaya doğru yola çıkar.



7- TEFTİŞ
Yönetmenliğini ve senaristliğini Elegance Bratton’un yazdığı filmde, annesi tarafından reddedilen ve geleceği için çok az seçeneği olan Ellis French, Deniz Piyadeleri’ne katılmaya karar verir ve eğitim için bir kampa gider. Burada önyargılar ile mücadele etmek zorunda kalan Ellis, bir yandan da işkenceye varan temel eğitimlerin üstesinden gelmeye çalışır. Ancak bu süreçte o, hiç beklemediği yoldaşlık, güç ve destek ile karşılaşır. Zor kazandığı bu aidiyet Ellis'in kimliğinin şekillenip, hayatının tamamen değişmesine neden olur.



8-PARİS HATIRALARI
Yönetmen koltuğunda oturan Alice Winocour’un çektiği ve yazdığı Paris Hatıraları, terörist saldırısına maruz kalan ve yaşadığı travmadan kurtulabilmek için anılarını birleştirmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. 



9-UYANIŞ
Adam Sigal yazdığı ve çektiği Uyanış’ta, her şey için çok geç olmadan hastasının sorununu çözmeye çalışan bir doktorun hikayesini konu ediyor. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.