TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, olaylı kongre için talimat verdi: Olayları çıkaranlar araştırılacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir 38. Olağan İl Kongresi’ndeki kavganın araştırılması ve olayları çıkartanlar için gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdi

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu, olaylı kongre için talimat verdi: Olayları çıkaranlar araştırılacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olaylı geçen CHP İzmir 38. Olağan İl Kongresi’nde yaşananların araştırılması için talimat verdi. CHP’den yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, olağan İzmir il kongremizde kamuoyuna yansıyan ve parti kültürümüz ile bağdaşmayan olayları çıkartanların araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması talimatı vermiştir” denildi.

NE OLMUŞTU?

CHP İzmir 38. Olağan İl Kongresi dün gerçekleştirilmişti. Kongrenin gerçekleştiği salonda liste krizi meydana gelmişti. Bir grup “Çarşaf liste örgütün alın teridir” pankartı açarak sloganlarla salona girmişti. Çarşaf liste isteyenlerle blok liste isteyenler arasında gerginlik çıkmıştı. Protesto edenlerin kürsüden uzak tutulması için yapılan müdahalenin ardından gerginlik, kavgaya dönüşmüştü. Kavganın son bulmasıyla yeniden başlayan kongrede, delegelerin oyuyla blok liste yöntemiyle seçime gidilmesi kararlaştırılmıştı. Seçimi mevcut CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kazanmıştı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: CHP İzmir’in yeni il başkanı o isim oldu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.