TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli Efe Eriş, Galatasaray'a transfer oldu

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Spor Kulübü, İzmirli Efe Eriş'i transfer etti. Manisa Fk'dan Galatasaray'a uzanan transfer sürecinde neler yaşandı? Bucalı genç futbolcu Efe kimdir? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 11:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirli Efe Eriş, Galatasaray'a transfer oldu

Türkiye'nin en iyi takımlarından Galatasaray Spor Kulübü, Manisa Fk'dan Efe Eriş'i transfer etti. Manisa Fk, 17 yaşındaki oyuncusu Efe Eriş'in Galatasaray'a transfer olduğunu resmi olarak açıkladı. İzmir'in gururu Bucalı Efe artık sarı kırmızılı formayı terletecek.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon genç oyunculara yatırım yapıyor. Efe Eriş'ten sonra Eyüp Aydın ile anlaşma sağlayan sarı kırmızılı yöneticiler Bayern ile anlaşmaya vardı.Kısa zamanda Galatasaray'ın resmi açıklama yapması bekleniyor.

Altınordu Spor Kulübü'nde futbola başlayan Eriş, son yıllarda büyük gelişim göstererek performansıyla göz kamaştırmıştı. Galatasaraylı menajerlerin dikkatini çeken genç futbolcu yoğun görüşmelerin ardından sarı kırmızılılara transfer oldu. İzmirli yıldız futbolcular Türk futboluna damga vurmaya devam ediyor. Efe Eriş, İstanbul'a giderek kısa sürede antrenmanlara çıkması bekleniyor. Fiziksel dayanıklığı için genç futbolcu sağlık kontrolünden geçerek resmi imzayı atacak.

EFE ERİŞ İLKSES0

Manisa Fk'nın açıklaması şu şekilde:

Manisa FK tarafından yapılan açıklamada, ''Manisa Futbol Kulübümüz, U17 Takımımızın futbolcusu Efe Eriş’in transferi konusunda Galatasaray A.Ş. ile anlaşma sağlamıştır. Efe Eriş’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.'' denildi.

Efe Eriş kimdir?

Manisa FK'nın 16 yaşındaki oyuncusu Efe Eriş, 7 Ocak 2007 yılında Buca'da dünyaya geldi.Futbola Altınordu altyapısında başlayan Efe Eriş, daha sonra Manisa FK'ya transfer oldu. 2022 yılında transfer olduğu Manisa FK'dan Galatasaray'a transfer oldu.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Manisa FK - Tuzlaspor karşılaşmasıyla ilgili değişiklik yapıldı! Yeni saat ve stat neresi?  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.