TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de öğrencilere burs veren kurumlar… Hangi kurum ne kadar burs veriyor?

Bazı kurumlar üniversite öğrencilerine burs yardımı sağlıyor. Sizler için İzmir’de bulunan ve öğrencilere burs veren kurumları listeledik. İşte İzmir’de öğrenci bursu veren kurumlar ve şartları…

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 11:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’de öğrencilere burs veren kurumlar… Hangi kurum ne kadar burs veriyor?

Üniversite tercihlerinin açıklanmasıyla birlikte öğrenciler bir yandan KYK burs başvuru dönemini beklerken, bir yandan da burs veren diğer kurumları araştırıyor. Sizler için İzmir’de bulunan ve üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan kurumları derledik, işte o kurumlar…

Aliye Üster Vakfı

Bu vakıf, Ege Üniversitesi öğrencilerine Yüksek Lisans ve Doktora bursu sağlıyor.

Aliye Üster Vakfı Yüksek Lisans ve Doktora bursları başvuruları, Ege Üniversitesi Mezunlar Derneği'ne yapılmakta olup, burslar Ege Üniversitesi'nde Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına yönelik olarak veriliyor. Burs yılda 12 Ay süreyle Tezli Yüksek Lisans Programı için en fazla 24 ay, Doktora Programı için en fazla 48 ay olarak veriliyor. Tez aşamasında burs verilmiyor. Burs başvuruları 1 Eylül İle 30 Eylül Tarihleri arasında (EMÜD) Ege Üniversitesi Mezunları Derneği'ne yapılmakta.

Başvuru Koşulları

Lisansüstü programlara tam burslu olarak kabul edilmenin koşulu, yüksek başarı ve ekonomik destek gereksinimi olup maddi imkândan mahrum olmak. Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, başka yerden burs, maaş vb almamak gerekli.

Telefon Numarası: 0 232 390 52 16 Ve 0 232 373 15 47

E-Posta: aliyeustervakfi@gmail.com

 

İNCİVAK Cevdet İnci Eğitim Vakfı

Bu vakıf İzmir, Manisa Ve Aydın illerindeki belirli üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Adres: Akçay Caddesi No: 64/2 Gaziemir İzmir

Telefon : 0 232 265 45 00

E-Posta: info@incivak.com

İNCİ VAKFI, başarılı ve başarısı sürekli olan, fakat maddi imkanı olmayan öğrencilere öğrenim hayatlarındaki başarılarının sürekliliği dahilinde burs imkanı sağlıyor. Cevdet İnci Eğitim Vakfı bursları, Ege Bölgesi’nde yer alan yükseköğrenim kurumları başta olmak üzere devlet okullarında okuyan ve üstün başarı gösteren öğrencilere eğitim-öğretim dönemi süresince verilmekte. Bölgenin geçim şartları ve öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak 9 ay süreyle burs ödemesi yapılmakta olup, vakıf yönetim kararına göre burs miktarları değişiklik gösterebiliyor. Başvuruların online olarak alındığı burs imkanı, Ekim ve Haziran aylarında ödeniyor.

 Burs Başvuru Koşulları

İlgili bursa başvurabilmek için aranan şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,  T.C. Anayasası değerlerine bağlı olmak, Ege Bölgesi’nde yer alan Aşağıdaki devlet Üniversitelerinde okuyor olmak, örgün eğitim programlarında, lisans düzeyinde eğitim alıyor olmak, her sınıfta tüm derslerden başarılı olmak ve başarı ortalaması olarak; yüz (100) üzerinden değerlendirme yapılması durumunda ( 65 )’den, dört ( 4 ) üzerinden değerlendirme yapılması durumunda ( 2.50 )’den aşağı olmamak, bir başka kurum, kuruluş ya da kişiden burs almamak yer alıyor. Yüksek lisans, doktora, yurtdışı burs programları, uzaktan eğitim programlarına burs verilmiyor.

Üniversiteler

Ege Üniversitesi

İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

İzmir Demokrasi Üniversitesi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi

Bakırçay Üniversitesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Pamukkale Üniversitesi

Uşak Üniversitesi

Bölümler

Endüstri Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği

Yazılım Mühendisliği

Yönetim Bilişim Sistemleri

Matematik

Mekatronik

Otomasyon Mühendisliği

Makine Mühendisliği

Elektrik – Elektronik

Elektronik Ve Haberleşme

Elektronik

İstatistik

Veri Mühendisliği

Enerji Sistemleri

Başvuru Tarihleri

Geçen dönem başvuruların 19 Eylül İle 25 Eylül tarihleri arasında yapılmasından dolayı, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde başvuruların Eylül ayında alınması bekleniyor.

ATASEV Atlas Sağlık Eğitim Vakfı

Bu vakıf, lisans ve lisansüstü bursları veriyor, burs başvuruları Ağustos ayında başlıyor.

Adres: Pınar Caddesi 7086 Sokak No: 60/2-A Bornova İzmir

Telefon: 0 232 440 25 00 Ve 0 232 440 23 00

E-Posta: info@atlasvakfi.org

Burs başvurusu, vakfın resmi internet sitesindeki online başvuru formunun doldurulmasıyla alınacak olup, yüksek öğrenim lisans öğrencilerine karşılıksız olarak yılda 9 ay süre ile aylık 1.500 Türk Lirası olarak ödenecek.

Burs başvuru koşulları

İlgili burstan faydalanabilmek için istenen koşullar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vakıf ilke, misyon ve hedeflerine bağlı olmak, lisans düzeyinde üniversite bursu için 25 yaş ve altında olmak, İzmir ve Manisa illerindeki üniversitelerden birine kayıt yaptırmış olmak, KYK, Erasmus ve yurt dışı eğitim programları hariç, herhangi bir kurum ya da kuruluştan burs almıyor olmak, aynı aileden tek bir kişiye burs verilebilir ve bursa başvuruda gerçeğe aykırı beyan tespitinde; hak edilmiş olsa bile bursun kesileceğini kabul ediyor olmak şeklindedir.

Burslar, tıp fakültesi öğrencileri, Hukuk fakültesi öğrencileri ve eğitim fakültesi öğrencilerine verilmektedir.

Başvuru Tarihleri

2023-2024 eğitim öğretim dönemi başvuruları 15 Ağustos – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacak olup 25 Ağustos – 15 Eylül evrak değerlendirme, 7 Ekim – 8 Ekim mülakat ve 10 Ekim 2023 burs almaya hak kazananların açıklanacak.

Doğanbey Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı

Bu vakıf yüksek öğrenim öğrencilerine yönelik burslar vermekte olup, burs başvuruları eylül ayında alınıyor.

Adres: Bayraklı Polis Karakolu Üstü Bayraklı İzmir (Bayraklı Metro İstasyonuna 50 Metre Mesafede)

E-Posta: info@doganbeyvakfi.org

Doğanbey Vakfı burs başvuruları, eposta adresine yapılacak olup, burslar maddi yardıma ihtiyacı olan Doğanbeyli üniversite öğrencilerine yöneliktir. Doğanbey Kültür Eğitim Ve Yardımlaşma Vakfı ön lisans bursları sadece kız öğrencilere verilmekte olup, lisans ve yüksek lisans bursları kız ve erkek öğrencilere verilecek. Açık öğretim, ikinci öğretim ve paralı üniversitelerde öğrenim görenler ve iki yıllık yüksek okullarda okuyan erkek adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Burs Koşulları

Ebeveynlerinden en az birisinin Doğanbeyli olması, maddi yardıma ihtiyacı olması, devletin yasakladığı terör örgütlerinin üyesi yada sempatizanı olmamak, herhangi bir firma yada kuruluşta daimi eleman olarak çalışmıyor olmak, başarılı bir öğrenci olmak (ara sınıflar için başarısız dersi olmamak veya yıllık genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 2.5, 100 üzerinden en az 60 olmak ve bir üst sınıfa geçme hakkı kazanmış olmak ve devlet üniversitelerinde okumak ya da vakıf üniversitelerinde tam burslu olarak okuyor olmak aranan şartlar arasındadır.

Burs başvuruları 4 Eylül ile 10 Ekim tarihleri arasında alınacak.

BALEV Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı

Bu vakıf, Bornova Anadolu Lisesi öğrencilerine ve Bal Lisesi mezunu yüksek öğrenim öğrencilerine burs veriyor.

Adres: Mevlana Mahallesi 1729/4 Sokak No: 20 Bornova İzmir

Telefon: 0 232 374 21 21 Ve 0 530 661 33 13

BALEV Eğitim Vakfı burs başvuruları online başvuru formunun doldurulmasıyla alınacak olup, Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı bursları lise öğrencilerine, yüksek öğrenim öğrencilerine verilecek. Türkiye’nin her yerinden BAL mezunu olsun ya da olmasın her başarılı öğrenciye vakıf tarafından burs imkanı sağlanıyor.

BALEV Eğitim Vakfı bursları 10 Ay boyunca ödenecek olup, burs sonuçları Ekim ayı sonunda açıklanacak.

Burs Başvuruları 1 Ağustos – 25 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacak ve lise bursu son başvuru 30 Eylül, üniversite bursu son başvuru 31 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak.

EBSOV Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı

Bu vakıf Ege Bölgesinde ikamet eden lise ve yüksek öğrenim öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Adres: Cumhuriyet Bulvarı No: 63 İzmir

Telefon: 0 232 455 29 69

E-Posta: vakif@ebsov.org.tr

EBSOV Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı burs başvuruları şahsen alınacak olup, vakıf ege bölgesinde yer alan üniversitelerde ya da liselerde eğitim gören veya ailesi ege bölgesinde ikamet eden öğrencilere burs veriyor.

Başvuru Koşulları

Karşılanması beklenen koşullar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, maddi yardıma ihtiyacı olmak, başarılı olmak, 14 ile 25 yaş arasında olmak, çağdaş, laik Ve Atatürkçü olmak ve bekar olmak yer alıyor.

UYVAK Uysal Eğitim Vakfı

Bu vakıf, ilköğretim, orta ve lise ile yüksek öğrenim öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir.

Adres: Hürriyet Bulvarı Musullugil İş Hanı No: 5-1 Kata: 7 Daire: 703 Çankaya Konak İzmir

Telefon: 0 232 483 33 99

E-Posta: info@uyvak.org.tr

Bu vakıf için başvuru, resmi internet sitesindeki başvuru formunun doldurulup ekim ayında müracaat edilmesi ile gerçekleşir. Uysal Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı burs başvuruları 1 Eylül itibariyle alınacak.

EÇEV Ege Çağdaş Eğitim Vakfı

Bu vakıf, lise ve yüksek öğrenim öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Adres: Şair Eşref Bulvarı Huzur İş Hanı No: 27/2 Möntrö Konak İzmir

Telefon: 0 232 425 97 97

E-Posta: info@ecev.org.tr

Geçen dönem başvurular 26 Eylül ile 2 Ekim tarihleri arasında yapılmış olup, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi başvurularının da Eylül ayında online olarak alınması bekleniyor.

Burs Miktarları

Üniversite öğrencilerine aylık 550 Türk Lirası, yıllık 6.600 Türk Lirası

Lise öğrencilerine aylık 350 Türk Lirası, yıllık 4.200 Türk Lirası

İlkokul öğrencilerine aylık 200 Türk Lirası, yıllık 2.400 Türk Lirası burs yardımı sağlanacak.

Burs için aranan koşullar arasında, İzmir’de yerleşik devlet üniversitelerinin, Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesinde kayıtlı olmak, hazırlık, 1. veya 2. sınıfta okuyor olmak, bursluluk dönemi boyunca EÇEV’in gerçekleştireceği kişisel gelişim programları kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmayı ve sosyal sorumluluk çalışmalarında aktif yer almayı kabul etmek maddeleri yer alıyor.

Başvurusu uygun görülen adaylar ile sonrasında duyurulacak bir tarihte online mülakat yapılacak.

BERKSAV Bergama Kültür ve Sanat Vakfı

Adres: Atatürk Bulvarı No: 54 Bergama İzmir

Telefon: 0 232 631 35 91

Cep Telefon: 0 533 457 67 83

E-Posta: info@berksav.org

BERKSAV Bergama Kültür ve Sanat Vakfı, Bergamalı gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak için, yardıma ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs vermekte. 1989’da kurulan Bergama Kültür ve Sanat Vakfı, tıp, tarih, turizm, müzik, eczacılık, arkeoloji, psikoloji, kütüphanecilik, güzel sanatlar (resim, tiyatro, edebiyat, heykel) bölümlerinde okuyan yüksek öğrenim öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Karacasu Geliştirme ve Eğitim Vakfı

Adres: 1469 Sokak No: 66 Alsancak İzmir

Telefon: 0 232 422 30 15

E-Posta: info@karacasuvakfi.org

Bu vakfın sağladığı burslar 9 ay süre ile Ekim ve Haziran aylarında veriliyor. Ara sınıf öğrencileri, ikinci öğretim öğrencileri ve lisansüstü öğrencileri burs imkanından faydalanamıyor.

Karacasu Vakfı bursları, T.C. uyruklu ve her yıl üniversiteye yeni kayıt yaptıran lisans öğrencileri İçin geçerli olup, vakıf tarafından belirlenen taban puanlar ile belirlenen üniversitelere yerleşmiş olmak ve maddi desteğe ihtiyaç duyuyor olmak gerekiyor.Yerleştirmeye esas ortaöğretim başarı puanının en az 65 olması ve sınavsız geçiş ile yüksek öğretim programına yeni yerleştirilmiş olma şartı aranıyor.

Başvurular 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında öğrencinin kayıtlı olduğu üniversitenin öğrenci işleri/burs ofisi kanalıyla kabul edilmekte olup, bu tarihler dışında burs başvurusu kabul edilmemektedir. Sonuçlar yine aynı birimler tarafından üniversitelerde kasım ayı içerisinde duyurulmaktadır.

Kurşun Kalem Eğitim Vakfı

Adres: Mansuroğlu Mahallesi 286/3 Sokak No: 17 Daire 64 Bayraklı İzmir

Telefon: 0 532 201 36 66

E-Posta: bilgi@kursunkalem.org.tr

Bu vakıf, yüksek öğrenim öğrencilerine karşılıksız burs vermekte olup, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, milli duygulara sahip, sağlam karakterli ve güvenilir, başarılı veya maddi desteğe gereksinimi olan “eğitim fakülteleri’’ öğrencilerine burs imkanı sağlayacaktır. Başvurular e-posta yolu ile alınacak olup, yılda 9 ay süre ile aylık 550 Türk Lirası olarak ödeme sağlanacaktır.

Ege Sağlık Vakfı

ADRES: 1399 Sokak No: 17 Alsancak İzmir

Telefon: 0 232 463 25 36

E-Posta: info@egesaglikvakfi.com.tr

 

GÜRVAK Gürbüz Sağlık Eğitim Vakfı

Adres: 1644 Sokak Bayraklı İzmir

Telefon: 0 232 341 67 67

2001 Yılında Kurulan Gürvak Vakfı Her Yıl Yüzlerce Öğrenciye Burs Vermektedir.

ÇEVSU Ahmet Nevzat Özgörkey Çevre Ve Su Vakfı

Adres: A.O.S.B 1034. Sokak No: 8 Çiğli İzmir

Telefon: 0 232 328 33 45

Vakıf Her Yıl Yaklaşık 20 Yeni Öğrenciye Burs Vermektedir.

Eraslan Vakfı

Adres: 119/1 Sokak No. 3 Bornova İzmir

Telefon: 0 232 375 50 75

E-Posta: info@eraslanvakfi.org

Vakıf Özel Ege Lisesi Öğrencileri, Okul Öncesi Ve Birinci Sınıf Öğrencileri, Orta Okul Ve Lise Öğrencilerine Burs Vermektedir.

Erzurum Kültür Ve Dayanışma Vakfı

Adres: Anadolu Caddesi No: 65 Bayraklı İzmir

Telefon: 0 232 341 64 68 Ve 0 232 341 64 71

E-Posta: izervak@hotmail.com

Vakıf İzmir Ve Çevresinde Okuyan İhtiyaç Sahibi Ön Lisans Ve Lisans Öğrencilerine Burs Vermektedir.

HATAYVAK Hatay Sosyal Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı

Adres: Mansuroğlu Mahallesi 273/6 Sokak No: 1/A Bayraklı İzmir

Telefon: 0 545 383 71 44

Vakfa Burs Başvurusu Yapmak İsteyenler Vakıf Merkezinde Burs Başvuru Formu Doldurmalıdır.

Nevvar Salih İşgören Vakfı

Adres: Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi Kadıoğlu Apartmanı No: 192 Kat: 3 Daire: 6 Alsancak Konak İzmir

Telefon: 0 232 422 55 10

E-Posta: info@nevvarsalihisgoren.org.tr

Vakıf Her Yıl Yüksek Öğrenim, İlk Öğretim Ve Lise Öğrencilerine Yönelik Burslar Vermektedir.

TOREV Torbalı Eğitim Kültür Ve Sağlık Vakfı

Adres: Atatürk Meydanı No: 1 Torbalı İzmir

Telefon: 0 232 856 52 00

Vakıf Çoğunluğu Kız İki Yüzden Fazla Öğrenciye Burs Veriyor.

Dr. Erhan Sanater Eğitim Vakfı

Adres: İşçiler Caddesi Konak İzmir

Telefon: 0 232 465 14 26

Ahmet Tatari Eğitim Ve Kültür Vakfı

Adres: 1330 Sokak Konak İzmir

Telefon: 0 232 425 56 33

Adalet Kültür Ve Eğitim Vakfı

Adres: 9092 Sokak Karabağlar İzmir

Telefon: 0 232 244 85 99

KAR-SAV Karşıyaka Kültür Sanat Ve Eğitim Vakfı

Adres: Adalet Mahallesi 1714 Sokak No: 20/A Karşıyaka İzmir

Telefon: 0 232 368 45 38

Hadimi Eğitim Ve Kültür Vakfı

Adres: Hürriyet Caddesi Ödemiş İzmir

Telefon: 0 232 544 16 55 Ve 0 232 544 22 25

İlhan Onat Eğitim Vakfı

Adres: Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Narlıdere İzmir

Telefon: 0 533 425 84 02

Ayşe Faruk Çelebi Eğitim Ve Kültür Vakfı

Adres: Cumhuriyet Bulvarı Konak İzmir

Telefon: 0 232 422 13 56 Ve 0 555 606 30 34

Niyazi Uğur Eğitim Ve Kültür Vakfı

Adres: Korutürk Mahallesi Meltem Sokak No: 46 Balçova İzmir

Telefon: 0 232 259 53 57

Bergama İlim Ve Hayırlar Vakfı

Adres: İnkılap Mahallesi Hasan Çelebi Caddesi Şeref Çeşme Sokak No: 1 Bergama İzmir

Telefon: 0 232 632 78 55

İTO İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı

Adres: Cumhuriyet Bulvarı No: 120 Kat: 4 Pasaport İzmir

Telefon: 0 232 484 04 12 Ve 0 232 484 04 13

E-Posta: info@itovakfi.org

Öğretmen Tahir Tunca Vakfı

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mesertcioğlu Caddesi Atatürk İlköğretim Okulu No: 13 Kemalpaşa İzmir

Telefon: 0 232 878 10 45

Hacı Mustafa Özbecerikli Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı

Adres: Gaziosmanpaşa Bulvarı Niyazi Ersoy İş Merkezi No: 61 Daire: 607 Çankaya Konak İzmir

Telefon: 0 232 445 48 89

EKAV Ege Karadenizliler Kültür Vakfı

Adres: 234. Sokak Bornova İzmir

Telefon: 0 232 441 12 65 Ve 0 232 373 54 30

OREV Orion Eğitim Vakfı

Adres: Alsancak Mahallesi Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi No: 2 Daire: 36 Konak İzmir

telefon: 0 232 489 89 02

Hacı Osman Nuri Yazgan Vakfı

Adres: 8001 Sokak Çiğli İzmir

Telefon: 0 232 386 03 60 Ve 0 232 329 07 00

Öztüre Eğitim Vakfı

Adres: Şehit Nevres Bulvarı Konak İzmir

Telefon: 0 232 463 47 25

RENKEV Refiye Ve Nurettin Karaoğlu Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı

Adres: Efeler Mahallesi 354 Sokak No: 17 Şirinyer İzmir

Telefon: 0 232 448 17 65

Konak Eğitim Vakfı

Adres: Mithatpaşa Caddesi Konak İzmir

Telefon. 0 232 489 84 26 Ve 0 530 874 80 11

GÜSEV Güzel Sanatlar Eğitim ve Kültür Vakfı

Adres: 1470 Sokak Konak İzmir

Telefon: 0 232 464 71 36 Ve 0 533 657 05 07

ÖDEV Ödemiş Eğitim Vakfı

Adres: Otel Sokak Ödemiş İzmir

Telefon: 0 232 545 00 44 Ve 0 232 545 41 85

Hatice Bahriye Yağcı Vakfı

Adres: 2009 Sokak Karşıyaka İzmir

Telefon: 0 232 362 80 22

Kahramanlar Külliyesi Eğitim Kültür ve İlim Vakfı

Adres: Kahramanlar Mahallesi 1412. Sokak No: 37 Konak İzmir

Telefon: 0 232 425 10 87

KÖSTEM Kültür Eğitim ve Müzecilik Vakfı

Adres: Çeşme Asfaltı Urla İzmir

Telefon: 0 532 487 09 50 Ve 0 232 463 52 31

Hacı Mehmet Emin Çapkınoğlu Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı

Adres: Sasabey Caddesi Tire İzmir

Telefon: 0 232 512 65 70 Ve 0 232 512 25 01

Yusuf Cevat Başçı Eğitim ve Kültür Vakfı

Adres: Eşrefpaşa Caddesi Konak İzmir

Telefon: 0 232 228 83 06 ve 0 232 425 56 33

Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı

Adres: Şehit Fethi Bey Caddesi No: 120 Alsancak İzmir

Telefon: 0 232 495 00 00

E-Posta: vakif@yasar.com.tr

Yeşildağ Yardımlaşma Vakfı

Adres: Yeşildağ Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı 2823 Sokak No: 17/308 Carfi İş Merkezi B Blok 1. Sanayi Sitesi İzmir

Telefon: 0 232 458 78 10 Ve 0 232 469 14 61

E-Posta: bilgi@yesildagvakfi.org

KONVAK Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Adres: Fevzipaşa Bulvarı No: 146 Kat: 4 Daire: 14 Çankaya Konak İzmir

Telefon: 0 232 445 92 93

E-Posta: info@konyalilarvakfi.com

Pembe İsmail Güral Kültür Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı

Adres: Hurmalı Mevkii Küme Evler No: 28 Otoban Çıkışı Çeşme İzmir

Telefon: 0 232 716 81 02 Ve 0 537 793 81 91

SİSEV İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı

Adres: 1359 Sokak Kızılkanat Sağlık Sitesi A Blok Kat: 2 Daire: 21 Aslancak İzmir

Telefon: 0 232 421 11 12 Ve 0 532 274 94 84

Mustafa Gökdemir Eğitim Kültür İlim Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Adres: Anadolu Caddesi No: 41 Megapol Tower İş Merkezi Kat: 22 Bayraklı İzmir

Telefon: 0 232 462 55 77

Kırkağaç Şair Eşref Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı

Adres: Yakuplu Mahallesi 853. Sokak No: 29 Daire: 231 Beylikdüzü İzmir

Telefon: 0 232 484 29 12

Murat Reis Kültür ve Eğitim Vakfı

Adres: Murat Reis Mahallesi 188 Sokak Daire: 7 Karabağlar İzmir

Adres: 0 232 227 44 74

Yunus Emre Eğitim ve Kültür Vakfı

Adres: Gazi Bulvarı Konak İzmir

Telefon: 0 232 484 70 67 Ve 0 232 483 58 77

Piri Reis Denizcilik ve Deniz Kaynakları Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı

Adres: 1642 Sokak Karşıyaka İzmir

Telefon: 0 232 345 82 83 Ve 0 232 341 40 71

Nebiye Madeleine Eğitim Kültür Vakfı

Adres: Bergama Caddesi Çandarlı Dikili İzmir

Telefon: 0 532 569 73 54

Tire Kutsan Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı

Adres: Hasan Tahsin Caddesi Tire İzmir

Telefon: 0 232 512 11 56

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BUCALI ÖĞRENCİLER DÜNYAYI FETHEDİYOR

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.