TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de doğanın içinde hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz uygun fiyatlı bungalov evler

İzmir'deki bungalov evler, kendine özgü mimari yapıları ile ahşap dokuları ve panoramik deniz ve doğa manzaralarıyla ruhu dinlendiren şehirden bir kaçış vaat ediyor. İşte sizler için İzmir’deki bungalov evleri derledik…

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de doğanın içinde hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz uygun fiyatlı bungalov evler

Sonbahar’da renk cümbüşünün olduğu ve kışın ise kar tanelerinin beyazlığıyla birleşen bungalov evler, bu mevsimlerde sıcacık anların ve unutulmaz anıların vazgeçilmezi oluyor. Doğanın rengarenk cümbüşün yerini yavaşça düşen yaprakların sessizliği oluşurken, İzmir'deki bungalov evler, içerisinde barındırdığı sıcaklık ve huzur ile ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Şöminelerin tatlı sıcaklığı, iç mekânın muazzam atmosferi ve dışarıdaki doğanın muhteşem güzelliği, sonbahar ve kışın bu benzersiz mekanlarda geçirilen anları kişiye unutulmaz anılar yaşatıyor. Bu yüzden şehirden uzak sakin doğa ile iç içe birkaç günlüğüne de olsa kafa dinlemek isteyenler tam adresi… Haydi Gelin, İzmir'deki bu benzersiz bungalov evlerin büyülü dünyasına birlikte göz atalım…

LA CASA VERDE

Doğa sever bir çiftin hikayesi olan La Casa Verde, bungalov evlerine dönüştü.  3 kızının ismi bu güzel ana şahit oldu. ‘Hayal’ ile başladı, ‘Peri’ kızı ile hayalleri gerçeğe dönüştü ve ‘Masal’ da burada doğdu diyerek adım attılar. Eski Foça yolu üzerinde bulunan bu butik bungalovun amacı en iyi hizmeti ziyaretçilerine sunmak ve doğa ile iç içe olmak… Hikayesi ile cezbeden La Casa Verde’yi mutlaka ziyaret ederek tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

4 farklı konseptten oluşan bungalov evlerin gecelik en düşük fiyatı 2000 TL’den başlıyor. İki kişi için kahvaltı, çay ve kahve ikramları bu fiyatın içerisine dahil…

Adres: B. Hayrettin Paşa, Eski Foça Asfaltı Caddesi No:252, 35820 Foça/İzmir

Telefon: 0505 873 75 92

KAYSERKAYA COTTAGES & CAMPİNG

İzmir’in en turistik ve bilinen köylerinden biri olan Şirince’de bulunan Kayserkaya Bungalov Evleri, çam ormanları içerisinde yer alıyor. Yemyeşil doğa ile iç içe olan bungalov evlerinde akşam günbatımını gece ise yıldızları izleyebilirsiniz. 5 dağ evi ve 3 tane şömineli kır evi bulunan bungalov evleri içerisinde restoran ve yüzme havuzu da mevcut. Kayserkaya Bungalov Evleri’nde ihtiyaç halindeki teknolojik eşyalar bulunuyor; klima, TV, saç kurutma makinesi, duş, wc, kablosuz internet ve kalorifer sistemi…

Farklı konseptleri bulunan bungalov evlerin en düşük fiyatı 2000 TL’den başlıyor. Fiyatlara konaklama ve kahvaltı dahil… Ayrıca konaklama boyunca da çay ve nescafe ikramları bulunuyor.

Adres: Kayserdağı Mevkii, Nesin Matematik Köyü Yanı

Şirince Köyü – Selçuk / İzmir

Tel.: +90 232 898 31 72

FOÇA DOME GLAMPİNG & SUİTS

Foça’nın şirin köyü olarak bilinen Kozbeyli’de çam ve zeytin ağarlarının arasında bulunan glamping çadırları doğa içerisinde eşsiz bir konfor sunuyor. Özel tasarımları ile şeffaf tavanıyla dizilerdeki gibi yıldızları görebilir ve uykuya dalabilirsiniz. Sabah saatlerinde kuş sesleri ile ahşap terasta sunulan doğal kahvaltısı ile güne başlayabilirsiniz.

27 metrekarelik glamping çadırları içerisinde kahvaltı dahil minimum ücreti 2200 TL’den başlıyor.

Adres: Kozbeyli, Kozbeyli Köyü Kümeevleri 11/1, 35680 Foça/İzmir

Telefon: 0530 132 13 93

İzmir’de doğanın içinde hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz uygun fiyatlı bungalov evler-ilkses2

ZEYTİNCİK TİNY HOUSE

Çeşme’de Ovacık’ta plajlar bölgesinde konumlandırılmış, Tiny House, en yakın arabaya 5 dakika ve yürüyerek 15 dakika gibi bir mesafede yer alıyor. Alaçatı’ya 15-20 dakikalık bir mesafede bulunan Tiny House, 1+1 olarak dizayn edilmiş ve salon, mutfak, yatak odası bulunuyor. Burada günlük kiralık ev olarak hizmet verdiği için kahvaltı ve yemek servisi bulunmuyor. Ancak mutfaklarda ihtiyaç olabilecek tüm mutfak gereçleri mevcut.

2 kişi kişi için gecelik minimum ücret ise 2500 TL’dir.

Adres: Musalla Mah., No:15/4, 35930 İzmir, Türkiye

Telefon: 0 (532) 414 30 00

İZMİR SEFERİHİSAR’DA BUNGALOV EVLER

İZMİR SEFERİHİSAR’DA BUNGALOV EVLER

Sığacık ve Akarca’nın tam ortasında yer alan tamamı mandalina ağaçlarının arasında 5 dönümlük arazinin içerisinde 3 tip konaklama seçeceği bulunuyor. Seferihisar’a yakın olmasının avantajı ile her an kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz ve her mevsimde keyif alabilirsiniz. Ağaçlıkların içerisinde bol oksijeni sayesinde sabaha dinlenmiş olarak uyanacağınız gün içerisinde kendinizi serin sulara bırakacağınız, çevrenin doğal güzelliklerini keşfedebileceğiniz bir konum.

Evin günlük evin minimum fiyatı 1250 TL’den başlıyor.

Hıdırlık Mahallesi, Tuzla Cd. No:162, 35460 Seferihisar / İzmir

Telefon: 0 (534) 655 77 71

İzmir’de doğanın içinde hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz uygun fiyatlı bungalov evler-ilkses1

İZMİR TORBALI’DA ORMAN İÇİNDE AĞAÇ EVLER

İzmir’e 40 dakikalık bir mesafede bulunan Ağaç Ev İzmir, Torbalı’da bulunuyor.  Tesiste ücretsiz otoparkın bulunduğu ağaç evlerde; şömine, soba, yemek takımlar, yemeklerinizi pişirebileceğiniz tüm mutfak gereçleri, saç kurutma makine, şampuan gibi birçok temel ihtiyaçlar yer alıyor. Gerçekten bir ağacın içine inşa edilmiş bu evlerde konaklayarak, uyandığınızda sizleri yeşil ağaçlar karşılayacak. Yağmurlu zamanlarda, yağmur sesini duymanıza olanak sağlayan ince çatı sayesinde kitap okurken, dinlenirken huzur bulmuş olacaksınız. Şehirden uzak doğanın içinde huzur olan bu ağaçlı evde kalarak tüm stresten uzak kalabilirsiniz.

4-7 kişinin konaklayabileceği evlerde konaklama bedeli gecelik toplam 650-800 TL arasında değişiyor.

Telefon: Onat Bey: +90 544 6911745

İZMİR BİRGİ KÖYÜ’NDE TINY HOUSE HAYAL TADINDA

İZMİR BİRGİ KÖYÜ’NDE TINY HOUSE HAYAL TADINDA

İstanbul’un kaosundan kaçan bir çift İzmir’in Birgi köyünde aldıkları araziyi düzenleyerek yaşam alanı ve zeytin çiftliğine çeviriyor. Burada doğan kızları Hayal’in ismi verilmiş ve 14 dönüm yemyeşil arazide, zeytin, meyve ve birçok farklı bitkiler içerisinde Hayal Tadında tesisleri ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

İki kişilik minimum konaklama ücreti serpme kahvaltı dahil 1700 TL’dir.

Adres: Taşpazar Kümeevleri No:73, Birgi Mah 35750 Ödemiş, İzmir

Telefon: 0 (533) 9358039

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir'de hafta sonu doğanın tadını çıkarmak isteyenlere en iyi 5 yer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.