TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de bardaktan boşalırcasına sağanak

İzmir'de sağanak yağış ne kadar sürecek? İzmir'de yağış yarın da devam edecek mi? Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden sağanak uyarısı...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 12:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'de bardaktan boşalırcasına sağanak

HÜSEYİN DEMİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için İzmir genelinde sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı yapmıştı. Sağanak yağış, İzmir genelinde etkili olurken şiddeti de zaman zaman arttı. Sağanak yağışın altında ıslanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tahminlere göre yağışın akşam saatlerinde artması bekleniyor. İzmir'de yarın hava durumu yağışın etkisiyle sıcaklığın 24 dereceye düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışın devam edeceğini belirtirken yarın için de önemli uyarılarda bulundu.

SAĞANAK 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklama şu şekilde:

“03.06.2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur ve Manisa çevreleri ile, Antalya'nın, Muğla'nın, Aydın'ın ve İzmir'in iç kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” 

Fotoğraflar: AA

sağanak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.