TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Kılıç’ın o paylaşımına öğrenci ve öğretmenlerden tepki

Bornova Anadolu Lisesi’nde öğrencilere verildiği söylenen ‘yağ ve ekmekli’ menüyü paylaşan Vekil Kılıç’ı öğrenciler ve öğretmenler eleştiri yağmuruna tuttu: “Bir kere bile böyle bir kahvaltı çıkmadı. Kirli siyasetinizi çocukların üzerinden çekin.”

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Vekil Kılıç’ın o paylaşımına öğrenci ve öğretmenlerden tepki

İzmir Atatürk Lisesi’nde yatılı okuyan öğrencilerin ‘çorba ve makarnalı’ yemek menüsü sosyal medyayı ayağa kaldırınca benzer bir durumun Bornova Anadolu Lisesi’nde de yaşandığı öne sürüldü. Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere verildiği iddia edilen yağ ve ekmekli yemek menüsü birçok kesim tarafından tepkiyle karşılanırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın da gündemindeydi.

bal

Tabldotu paylaşarak “Çocuklar bilgide yarışacağına açlıkta yarışıyor” açıklamasını yapan Kılıç sonrasında eğitimcilerin ve öğrencilerin eleştiri yağmuruna tutuldu. X platformu üzerinden iddiaların asılsız olduğu öne çıkarken öğretmenler, “Kirli siyasetinizi çocukların üzerinden çekin. Hodri meydan, yarın gelin okula” çıkışında bulundu.

O AÇIKLAMAYA TEPKİ YAĞDI

Bornova Anadolu Lisesi’nde öğrencilere verildiği söylenen menüyü paylaşan Vekil Kılıç, şu paylaşımı yaptı: “Sadece yağ ve ekmek! İzmir Atatürk Lisesi’ndeki yemek skandalının ardından Bornova Anadolu Lisesi’nde de benzer görüntüler içimizi acıttı. Çocuklar bilgide yarışacağına açlıkta yarışıyor! Kıymetini bilemediğiniz bu gençler, size rağmen başaracak.”

bal

KİRLİ SİYASETİNİZİ ÇOCUKLARIN ÜZERİNDEN ÇEKİN

“Bornova Anadolu Lisesi’nde okuyorum, böyle bir şey yok. Asparagas” diyen bir öğrencinin ardından, eğitimciler ise “Ben bu okulda 5 senedir öğretmenim. Bir kere bile böyle bir kahvaltı çıkmadı. Kirli siyasetinizi çocukların üzerinden çekin. Hodri meydan, yarın gelin okula. Hem de istediğiniz basın yayın ile. Öğrencilere sorun böyle bir şey var mı? Yoksa özür dileyecek misiniz? Sanmam!” dedi.

Bir başka öğretmen ise “Toplumu yanlış yönlendirmeyin. Siyaseti yalanlar üzerinden sürdürmek kimseye bir şey kazandırmaz. Bu okulda görev yapan bir öğretmenim ve her nöbetimde öğrencilerimizle kahvaltı yapıyorum yıllardır. Hiç böyle bir kahvaltıya şahit olmadım” tepkisinde bulundu.

bal

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dört dörtlük veli… Güvenlik de, temizlik de onların sırtında!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.