TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonbahar uğurlaması Kasım'da AASSM'de

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde düzenlenecek tadına doyulmaz kültür-sanat etkinlikleriyle, sonbaharı İzmir'den uğurlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Sonbahar uğurlaması Kasım'da AASSM'de

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıyoruz

5 Kasım'da saat 21.00'de AASSM Büyük Salonda başlayacak etkinlikte; sanatçı Bora Gencer, Senfoni Orkestrası ile birlikte Atatürk'ün Sevdiği Şarkıları seslendirecek. Program; Cumhuriyetimiz için savaşan askerlerimizin kıyafetlerinin ve mücadele dönemindeki sivil halkın elbiselerinin sergileneceği ''Cumhuriyet Defilesi'' ile sona erecek. Etkinlik halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek.

Piyanonun Ustasından Renkli Sesler  

7 Kasım'da Mehveş Emeç Piyano Resitali: Devlet Sanatçısı Mehveş Emeç AASSM Küçük Salonda saat 20.00'de dinleyicileriyle buluşacak. Konser Biletleri; 23 Ekim'de kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişelerinden ise saat 10.00'da satışa sunulacak.

aassmmkonser

Evrensel Tınılar

8 Kasım'da Almagest Quintet & Leo Vertunni Konseri: Türk ve batı müziğini sentezleyip müziğe evrensel bir boyut kazandırmak için kurulan Almagest, duvulda Volkan Öktem, bas gitarda Eylem Pelit, klasik gitar ve tamburda Cenk Erdoğan, piyanoda Sabri Tuluğ Tırpan ve perküsyonda Hamdi Akatay ile sitar sanatçısı Leo Vertunni ile AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de dinleyicilerle buluşuyor. Konser Biletleri; 24 Ekim'de günü kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişesinden saat 10.00'da satışa sunulacak.

Akdeniz Sinemaları Buluşması Ödül Töreni

11 Kasım'da, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İzmir Uluslararası Akdeniz Sinemaları Buluşması”nın ödül töreni, ses sanatçısı Savina Yannatou Konseri eşliğinde AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de gerçekleştirilecek.

saim dündar

Eskimeyen Şarkılar

12 Kasım'da Salim Dündar Quartet: Sanatçı Salim Dündar, şef, besteci, yorumcu Yalçın Altıparmak ve oyuncu, yorumcu Adnan Koç'tan oluşan grup; Latin, İspanyol, Pop, Türk Sanat Müziği ve Arabesk tarzdaki eserleri doğu/batı senteziyle buluşturarak farklı ve özgün yorumlarını müzikseverlerin beğenisine sunacak. AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de gerçekleştirilecek konserin programında Aynalar, Yıllar Sonra Rastladım Çocukluk Sevgilime, Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel, Ellerim Böyle Boş mu Kalacaktı ve Ağlama Değmez Hayat gibi sevilen parçalar da yer alacak. Konser Biletleri; 27 Ekim'de kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak.

Tuşların Nefesi

13 Kasım'da piyanist Dengin Ceyhan, Piyano Resitali ile AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de klasiklerin ruhunu tuşlarında işleyip dinleyicileri ile buluşturacak. Etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

Dillerin Birlikteliği

18 Kasım'da Pervin Chakar Konseri: Halk müziği şarkılarının yapısını bozmadan Batı müziğine ve enstrümanlarına uyarlayan Soprano Pervin Chakar, sesiyle Doğu ve Batı arasında adeta bir köprü kuracağı, Mezopotamya ilahilerini ve kutsal şarkılarını Batı ve Doğu enstrümanlarıyla Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Süryanice, İtalyanca, Almanca dillerinde seslendireceği konserlerde, piyanoda Hyun Sook Tekin, dudukta Ertan Tekin eşliğinde AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de dinleyenlere keyifli bir akşam yaşatacaklar. Konser Biletleri; 3 Kasım'da kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak.

İzBB Türk Sanat Müziği ve Yarımada Korosu

20 Kasım'da İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzBB Türk Sanat Müziği ve Yarımada Korosu, Türk Sanat Müziği severleri AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de ağırlayacak. Konser halka açık ücretsiz olacak.

Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası

25 Kasım'da, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan, ünlü Türk bestecisi Ahmed Adnan Saygun'un adını taşıyan Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestası Konseri, Cem Mansur Şefliğinde ve Duo Blanc & Noir solistliğinde AASSM Büyük Salonda gerçekleştirilecek. Konser Biletleri; 10 Kasım'da kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak.

 İzmir Yıldızı

26 Kasım'da İzmir Yıldızı Ödül Töreni : İzmir Büyükşehir Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen; kadına yönelik her türlü şiddet ve ayrımcılığın önlenmesine yönelik iyi uygulama örneklerini içinde barındıran projelerin fark yaratanlarının ödüllendirildiği İzmir Yıldızı Projesinin Ödül Töreni AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de gerçekleştirilecek.

Büyüleyici Müzikler

30 Kasım'da, kemençe sanatçısı Hatice Doğan Sevinç ve İtalyan Piyanist Pietro Bonfilio büyüleyici bir müzik deneyimi sunmak amacıyla Cameratalia Quintet ile bir araya geliyor. Konserde; Avrupa, Güney Amerika ve Türk Müziği gibi kemençe ve yaylı çalgılar için düzenlenen eserlerden oluşan repertuarıyla AASSM Küçük Salonda dinleyicileriyle buluşacak. Konser Biletleri; 15 Kasım'da kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, AASSM ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak.

yaşar üni-1

Kasım'da AASSM Başkadır

2 Kasım'da Yaşar Üniversitesi Senfoni Orkestrası AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de ücretsiz konseriyle huzur saatleri yaşatacak. Etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

15 Kasım'da İzmir'in sevilen orkestralarından Olten Filarmoni Orkestrası AASSM Büyük Salonda saat 20.30'da Tolga Atalay Ün Şefliğinde ve Jıngge Yan & İlyun Bürkev “Piyano” solistliğinde dinleyicileriyle buluşacak. Bilet satış ve bilgi için: oltensanat.com

19-20-21-22 Kasım Goethe Instıtute & Yaşar Üniversitesi Yeni Müzik Günleri AASSM Küçük Salonda gerçekleşecek. Bilgi için: www.yasar.edu.tr / www.goethe.de

21 Kasım'da Musa Göçmen Senforock Konseri: Ülkemizin ve dünyanın en önemli müzisyenlerinin şarkılarını, dünyada ilk kez yepyeni senfonik düzenlemelerle sahneye taşıyan Musa Göçmen AASSM Büyük Salonda saat 21.00'de müzikseverler ile buluşacak. Bilet satış: biletinial.com

22 Kasım'da Komedyen Deniz Göktaş Stand Up gösterisi ile AASSM Büyük Salon'da saat 20.00'de seyircilerine keyifli bir komedi akşamı yaşatacak. Bilet satış: bubilet.com.tr

izdo

İZDSO Konserleri

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Konserleri; 10 Kasım'da Atatürk'ü Anma Konseri, AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de, Tolga Atalay Ün Şefliğinde ve Yağızcan Keskin “Klarnet” & Yiğit Uğurlu “Keman” & Arın Nehir Öncan “Obua” solistliklerinde;

17 Kasım'da İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Türkiye & Almanya Dostluk Konseri; AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de, Gilbert Varga Şefliğinde ve Daniel Muller-Schott “Viyolonsel” solistliğinde;

24 Kasım'da İZDSO Konseri Can Okan Şefliğinde, Gülsin Onay “Piyano” solistliğinde AASSM Büyük Salonda saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Konserlerin bilet satışı: biletinial.com

Sergiler

3-29 Kasım tarihleri arasında Şenol Tilki “Uzaklar” Resim Sergisi AASSM Giriş ve Üst Kat Galerilerinde, 9-30 Kasım tarihleri arasında Yüz Yıllık Miras: Bengü Boz Sergisi AASSM Alt Galeride halka açık olacak ve ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Müzik Kütüphanesi Etkinlikleri

5 Kasım'da ''Atölye Mevsimler'' saat 14.00'de, 14 Kasım'da ''Atölye Şatoda Üç Saat'' saat 14'de, 16 Kasım'da ''Atölye Chopin'in Macera Durakları'' saat 11.00'de, 18 Kasım'da ''La Fontaine'de Kemanla Masallar'' saat 14.00'de ve 21 Kasım'da ''Müziği Okuyanlar Kulübü'' saat 19.00'da AASSM Müzik Kütüphanesinde gerçekleştirilecek. Müzik Kütüphanesi etkinliklerine katılımlar ücretsiz olup kayıt ile katılımcı alınmaktadır. Ayrıntılı bilgiye aassm.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Etkinlikler ve atölyeler hakkında ayrıntılı bilgiye aassm.org.tr adresinden ulaşılabilir.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- AASSMD'de 'İzmir Aşkına 8500' sahne alacak

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.