TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seferihisar Belediyesi’nden kadına şiddete karşı dikkat çeken protesto!

Seferihisar’da kadına karşı şiddet protesto edildi. Başkan İsmail Yetişkin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Seferihisar Belediyesi’nden kadına şiddete karşı dikkat çeken protesto!

Seferihisar’da, boşanmak istediği kocası tarafından öldürülen Neşe Keçkin cinayeti ve kadına karşı şiddet protesto edildi. Eyleme katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Kadına karşı şiddeti durdurun” çağrısı yaptı.

Kadına karşı şiddet, Seferihisar’da protesto edildi. Seferihisar Kent Konseyi öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen eyleme, katılım yoğun oldu. Seferihisar Kent Konseyi Başkanı Sevil Ege, “Bugün burada hepimizin ortak yarası olan kadın cinayetlerine dur demek için toplandık. Ne yazık ki geçtiğimiz hafta bugün Seferihisar'da hemşerimiz güzel kızımız henüz 23 yaşında ve geride iki çocuğunu bırakarak aramızdan ayrıldı. Neşemizi solduran ise onun ayrılmak istediği kocasıydı. Hiçbir zaman, benim başıma gelmez diyemeyeceğimiz bir erkek terörü ile karşı karşıyayız ve ne yazık ki ne kanunlar, ne uygulamalar bu terörü durduramıyor” dedi.

Seferihisar Belediyesi

“OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMELİYİZ”

Eyleme katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, şunları söyledi: “Neşe ile tüm Seferihisar yasa boğulduk. Arkasında, annesiz büyümek zorunda olan ufacık iki çocuk kaldı. Bu kimsenin kaderi olamaz. Kadınların hayatlarını korumak için çok daha ciddi önlemlerin alınması gerekiyor.

Buradan bir kez daha tüm yetkililere sesleniyorum; kadına karşı şiddeti durdurun. Gerekli olan tüm önlemleri alın. Kadına şiddete karşı kadın erkek omuz omuza mücadele etmeliyiz. Seferihisar’da bu alanda mücadele etmek isteyen herkesin sonsuza kadar yanındayım” dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Seferihisar Mustafa Kemal Atatürk’ü andı

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.