TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlale’nin ‘koku’ çıkışına İZSU’dan ‘manidar’ yanıt: Parfümü yok ki sıkasın…

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin Körfez’deki kokuyu bastırmak için kimyasal koku giderici kullanıldığı iddialarına İZSU’dan “Parfümü yok ki sıkasın, kimyasalı yok ki dökesin” yanıtı geldi

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Özlale’nin ‘koku’ çıkışına İZSU’dan ‘manidar’ yanıt: Parfümü yok ki sıkasın…

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İYİ Parti İzmir Miletvekili Ümit Özlale’nin katıldığı bir canlı yayında İzmir’deki Körfez ve koku sorununa ilişkin sözlerine ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Özlale, canlı yayında koku sorununun çözülmediğini ve kokuyu bastıracak kimyasallar sıkıldığını belirterek "Her sene yüzlerce milyon Türk Lirası değerinde koku giderici kullanıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi. Kimyasal malzeme alınıyor. O malzeme denize dökülüyor. Bu iddialarımla ilgili aksini iddia edecek olurlarsa kendileriyle memnuniyetle tartışabiliriz. Körfezin kokusunu gidermek için kimyasal kullanılıyor. Bunlar büyükşehirin faturalarında vardır. Zaten şu anda körfezde yaşaması gereken bir hayatın olmadığını biliyoruz. Bu koku meselesinde gerçekten büyükşehir belediyesiyle tartışmak yerine İzmirlinin takdirine bırakıyorum. Her gün 1100 ton çamurun körfeze aktarılmasına bakabilirsiniz. Günün sonunda buna karar verecek olanın İzmirliler olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İZSU’DAN VİDEOLU YANIT

Öte yandan; Özlale’nin sözlerine İZSU’dan videolu yanıt geldi.

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Körfez ve koku sorunu üzerine yapılan çalışmalara değinilirken video ‘manidar’ ifadelerle paylaşıldı.

Yapılan paylaşımda, “Parfümü yok ki sıkasın, kimyasalı yok ki dökesin... 4 yılda körfezi nasıl temizlediğimizi, kokuyu nasıl ortadan kaldırdığımızı bir hatırlatalım” denildi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Soyer ‘koku’ meselesine nokta koydu: “50 yıldır halı altına süpürülen meseleyi çözdük”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.