TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdere Yerleşkesi sporcu gençlerin gözdesi oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılında gençlere armağan ettiği Özdere Gençlik ve Spor Yerleşkesi sahip olduğu özellikleriyle büyük beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Özdere Yerleşkesi sporcu gençlerin gözdesi oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menderes’in Özdere Mahallesi'nde deniz kenarında 40 dönümlük alanda kurduğu Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi misafirlerini hayran bıraktı. Tesis sporcular ve antrenörlerden tam not aldı. Yerleşkeyi çok beğendiğini söyleyen lisanslı voleybolcu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Derin Erengül, “Çok güzel bir tesis olmuş. İlk maçımızı yaptık. Saha ve olanakları biz sporcular açısından çok verimli. İzmir’de bu spor yerleşkesi büyük bir lüks. Başkanımız Tunç Soyer’e sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özdere Gençlik ve Spor Yerleşkesi (4)

Avrupa standartlarında bir tesis

Çiğli’deki amatör spor kulüplerinden karma bir takımla turnuvaya geldiklerini ifade eden Egekent Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mesut Bekdaş, “Mükemmel bir tesis olmuş. Voleybol ve basketbol sahasının yanı sıra plaj ve kalacak yerin olması çok güzel. Tamamen Avrupa standartlarında bir yer olmuş. Türkiye’de böyle bir tesis çok azdır. Şehir dışından birçok takım burayı tercih edecek ve turnuvalar düzenleyecek ben eminim. Tunç Başkan’ımıza buna ön ayak olduğu için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Özdere Gençlik ve Spor Yerleşkesi (6)

İzmir olarak çok şanlıyız

Harmandalı Spor Kulübü antrenörlerinden Çayan Çapakçur da “İnanılmaz güzel bir tesis oldu. Sadece İzmir’in değil Türkiye’nin böyle tesislere ihtiyacı vardı. İzmir olarak biz çok şanslıyız. Sadece bir branşta değil birçok branşta hizmet vermesi çocukları spora teşvik etmek açısından çok değerli. Saha, zemin, konaklama olanakları çok güzel. Bu tarz tesisler daha da yaygınlaştırılmalı. Çünkü amatör spor kulüpleri olarak biz bu imkanlara sahip değiliz” şeklinde konuştu.

Özdere Gençlik ve Spor Yerleşkesi (7)

Denize kıyısında kamp merkesi

Rota Koleji Voleybol Antrenörü Berkant Çakır ise “İzmir Büyükşehir Belediyesi bize zaten tesis anlamında sürekli destek oluyordu. Böyle bir tesisi de hayata geçirmesi biz sporcular açısından çok değerli. Hem denize yakın hem kamp merkezi var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Şehir Hastanesi’nin kapıları duvar oldu: Hastalara kapalı

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.