TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’in kent merkezinde ve ilçelerinde hava nasıl olacak?

Bergama, Kınık, Dikili, Aliağa gibi uzak ilçelerde sağanak yağışın etkili olacağını öngören Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların öğle saatlerinde ise kent merkezine hakim olacağını kaydetti

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’in kent merkezinde ve ilçelerinde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalarla İzmir’e dikkat çekti. Kasım ayında beklenen yağışların gelmemesi birçok açıdan olumsuzluklara yol açarken, önümüzdeki hafta sonu yağışın görüleceği kaydedildi. Özellikle Bergama, Kınık, Dikili, Aliağa gibi uzak ilçelerde sağanak yağışın beklendiği aktarılırken, vatandaşların da önlem alması gerektiği belirtiliyor.

İzmir’in kuzey ilçelerinde (Bergama, Kınık, Dikili, Aliağa) sağanak yağışın etkili olacağını öngören Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzeyde başlayan yağışların öğle saatlerinde merkez ilçelerde etkili olacağını kaydetti. Öte yandan Cumartesi günü kent genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığında bir değişim ise beklenmiyor.

YAĞIŞLI BİR HAFTASONU

İzmir kent merkezinde ve ilçelerinde yarın ilk saatlerden itibaren gelişecek hava olaylarını sizler için derledik…

İzmir: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Aliağa: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu

Balçova: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Bayındır: 24 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Bayraklı: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.                       

Bergama: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Beydağ : 24 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli.

Bornova:24 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.       

Buca: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Çeşme: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Çiğli: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Dikili: 21 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Foça: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Gaziemir: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Güzelbahçe: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Karabağlar: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Karaburun:: 21 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Karşıyaka: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Kemalpaşa: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Kınık: 22 derece… Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Kiraz: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli.

Konak: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Menderes: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Menemen: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Narlıdere: 21 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Ödemiş : 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli.

Seferihisar: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Selçuk: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Tire: 24 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Torbalı: 23 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu yerel sisli, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.

Urla: 22 derece… Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu, bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.