TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’in erkeklerini özel yapan 7 fark!

İzmir’in popüler kızları var da popüler erkekleri yok mu? İzmir’in erkekleri de kızları gibi çok özel. İşte İzmir’in erkeklerini özel yapan 7 madde…

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’in erkeklerini özel yapan 7 fark!

İzmir’in kızları kadar erkekleri de özeldir. İzmir’in erkeklerini özel kılan 7 maddeyi sizler için derledik…

7- Sahil kentinde doğup büyümenin verdiği bir rahatlık vardır. Sıkıntıya gelmezler. Sakin kişiliklere sahiptirler. Olursa olur, olmayan şeyin mutlaka alternatifi bulunur.

6- Ne kadar rahat ve sakin gözükseler de kanlarında bir "efelik" vardır. Sinirlenince İzmir'i yakarlar.

5- İzmir'in kızlarının güzelliğiyle erkeklerinin yakışıklılığı yarışır. Her daim bakımlıdırlar. Şık giyinir, temiz gözükür ve vücutlarına iyi bakarlar.

4- İzmirli erkekler trip çekmezler... Rahat adamlardır, kimsenin peşinden koşmazlar. Dış görünüşlerine verdikleri önemi eğitimlerine de verirler.

3- Espri anlayışları gelişmiştir. Basit esprilerden hoşlanmaz, kaba ve rencide edici muhabbetlere girmezler. Kıvrak zekalarıyla tebessüm ettirecek espriler yaparlar.

2- Sanattan, müzikten ve spordan anlarlar. Mutlaka bir sanat dalına ilgi duyar meslek edinmeseler de ömür boyu sahiplenirler. Onlara sorarsanız eğlenmeyi en iyi onlar bilirler. Haksız da değildirler. Yerine göre davranırlar, seviyelidirler ve eğlenmeyi bilirler.

1- 18 yaşına girdiklerinde ilk işleri ehliyet sınavına girmektir. Zaten birçok erkek gibi onlar da araba kullanmayı çoktan bilirler. Ama yaz gelince malum Çeşme'ye gitmek için ehliyet şart!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.