TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de balıkçının denize düşme anı kameralara yansıdı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde balık taşıyan elektrikli bisikletin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bisiklette bulundan diğer balıkçı denize böyle düştü. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
İzmir'de balıkçının denize düşme anı kameralara yansıdı

Olay bugün Güzelbahçe Balık Hali'nde meydana geldi. Balıkları taşıyan ve iki kişinin bulunduğu elektrikli bisiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize düştü. Sürücü son saniyede yaptığı hamle ile kendisini kurtarırken, arkada yolcu konumunda bulunan adam, kucağındaki balık kasasıyla birlikte denize düştü. Yolcu ve balıklar denizi boylarken, çevredeki vatandaşlar da yardıma koştu. Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, denize düşen adam vatandaşlar tarafından karaya çıkartıldı.

İlginç anlar kamerada

Öte yandan meydana gelen ilginç kaza, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde yavaş bir şekilde seyreden ve üzerinde iki kişinin olduğu motosikletin kontrolden çıktığı, deniz kenarında sürücünün kendisini dışarı attığı anlar ve yolcu konumundaki kişinin motosikletle beraber denize devrildiği anlar yer aldı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Yerel yönetimler İzmir’de depremi konuştu

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.