TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Kent Konseyi’nin ikinci kitabı çıktı

Merkezi ve yerel yönetimlerin, meslek örgütlerinin ve toplumdaki birçok kesimin temsiliyetinin olduğu İzmir Kent Konseyi’nin 5 aylık çalışmalarını içeren ikinci kitabı da yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 16:07
Kaynak: RABİA AYKUT
ilksesgazetesi.com
İzmir Kent Konseyi’nin ikinci kitabı çıktı

Muhabir Rabia Aykut- Merkezi ve yerel yönetimlerin, meslek örgütlerinin, üniversitelerin, sendikaların, hak temelli sivil toplum örgütlerinin ve İzmir’de yaşayan sosyal sorumluluk sahibi gönüllülerin bir arada olduğu sivil toplum kuruluşu olan 2010 yılında kurulan İzmir Kent Konseyi, ilk kitabının ardından ikinci kitabını da çıkardı.
İzmir Kent Konseyi’nin faaliyetlerini, projelerini ve etkinliklerini içeren 2. kitap olan “İzmir Kent Konseyi Sivil Toplum ile 2” kitabı yayımlandı.

kent konseyi kitap

Kitapta, Kent Konseyi’nin Ağustos-Aralık ayları arasında yaptığı faaliyetler ve hayata geçirilen konsey kararları yer aldı.
Kitabın çıkışını duyuran İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, “İzmir Kent Konseyi olarak, bu ikinci kitabımızla, 2023 yılı Ağustos ve Aralık aylarını kapsayan iki Genel Kurulumuz arasında geçen yaklaşık 5 aylık bir zaman dilimini kapsayan süreçte meclislerimiz, çalışma gruplarımız, gönüllüklerimizle ve yine gönüllülük esasıyla kent yararına yapmış olduğumuz çalışmalarımız, aramızda katılan yeni üyelerimizi, kent yararına yaşama geçirilmesini sağladığımız konsey kararlarımızı sizlerle paylaşmak istedik” sözleriyle paylaştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.