TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de toplu konut projesiyle 546 aile ev sahibi olacak

İzmir’de ihtiyaç sahibi vatandaşları yuva sahibi yapmak için 2022 yılında başlatılan toplu konut projesiyle 546 vatandaş ev sahibi olacak

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 15:59
Kaynak: RABİA AYKUT
ilksesgazetesi.com
İzmir’de toplu konut projesiyle 546 aile ev sahibi olacak

İzmir’de 2022 yılında belediye çalışanları ve ihtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi büyümeye devam ediyor. Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, proje dahilinde 546 ailenin ev sahibi olacağını ifade ederek var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR

Hem evi olmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını hem de ihtiyaç sahibi vatandaşları bir yuva sahibi yapmak için temelini Aralık 2022’de attıkları toplu konut projesinin hızla ilerlediğini dile getiren Başkan Soyer, “Bu bir hayaldi. Çok da zor bir hayal gibi gözüküyordu. Yani çok şükür o noktadan baktığımızda zaten heybetini ve güzelliğini görüyoruz. Bitmiş halini hayal etmek artık daha kolay. Güvenliği konusunda içimiz rahat kendimiz yapıyoruz. Malzemesi konusunda içimiz rahat kendimiz alıyoruz. Kısacası tıkır tıkır yürüyen bir iş. Bu projeyle 546 aile; 665 bin liraya 3+1 veya 610 bin liraya 2+1 ev sahibi olacak. Var gücümüzle çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.