İzmir’de taksi ücretlerine gelecek zam belli oldu

İzmir'de taksi tarifelerine yapılan zamlar yeniden güncellendi. UKOME Genel Kurulu’ndan geçmesine kesin gözüyle bakılan kararla birlikte indi bindi ücretlerinin 80 liradan 90 liraya çıkması bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 13:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’de taksi ücretlerine gelecek zam belli oldu

KEMAL ÖZKURT / İzmir'de 12 Haziran 2024'te belirlenen taksi tarifesine yapılan zam, akaryakıt ve ÖTV oranlarındaki artışlar nedeniyle yeniden güncellendi. Yeni düzenlemeye göre açılış ücreti 20 liradan 30 liraya, kilometre başı ücret 27 liradan 30 liraya, en kısa mesafe ücreti ise 80 liradan 90 lira olarak güncellenecek. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan alınan bilgilere göre 4 Temmuz tarihinde UKOME teknik kurulundan geçen yeni düzenleme 12 Temmuz tarihinde yapılacak olan toplantıda da onay alması bekleniyor. Yeni düzenleme UKOME Genel Kurulu’nda onay almasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın onayına sunulacak.

İLK ZAM 12 HAZİRAN’DA YAPILMIŞTI

12 Haziran'da belirlenen tarifede taksimetre açılış ücreti 20 lira, kilometre başı ücret 27 lira ve en kısa mesafe ücreti 80 lira olarak belirlenmişti. UKOME Genel Kurulu’ndan geçmesine kesin gözüyle bakılan yeni düzenleme 16-17 Temmuz tarihleri arasında uygulanacağı edinilen bilgiler arasında.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.