TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazze’deki katliam İzmir'de protesto edildi

İzmir Kemalpaşa’da İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 20:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Gazze’deki katliam İzmir'de protesto edildi

Kemalpaşa Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin ilçe yönetimleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı ortak basın açıklaması yaptı.

Kur’an tilavetinin ardından katılan gruplar adına basın açıklamasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Kemalpaşa Şubesi Başkanı Mustafa Gözütok, "Filistin'de asıl ve tek sorunun işgal rejiminin olduğunu biliyoruz. Siyonist işgal, yalnızca Filistin için değil, başta bölgemiz olmak üzere dünya barışı için çok ciddi bir tehdittir. O halde bu tehdide karşı hepimiz aynı yerde buluşup, ortak bir tavır takınmak durumundayız. İşgalci çeteyi gelinen aşamada katliamcı ve işgalci uygulama ve politikalarından vazgeçmesi, Gazze'ye uyguladığı ambargoyu kaldırması ve yeni bir katliama girişmemesi konusunda uyarıyoruz. Bu katliam ve soykırım son buluncaya kadar mücadelemize milletimiz ile birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ortak basın açıklaması sonrası saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edildi. Saldırıları kınayarak İsrail’e tepki sloganları atan vatandaşlar ilçe merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- İsrail- Gazze savaşında 12'inci gün

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.