TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filiz Başkan’dan Liderlik Zirvesi mesajı: Doğru yerdesiniz

Dünyanın önde gelen sivil toplum ağlarından biri olan Junior Chamber International (JCI) tarafından düzenlenen Yaratıcı Liderlik Zirvesi, Efes Selçuk'ta başladı. Zirvenin açılış oturumuna katılan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk’ta bir liderlik zirvesi düzenlenmesinin kentin tarihi dokusu ile uyumlu olduğuna dikkat çekerek; “İlham Veren Kentte sizlerin ilham aldıkları birçok işlerle birlikte liderlik anlamında çok doğru bir yerdesiniz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 21:39
Kaynak: BÜLTEN
Filiz Başkan’dan Liderlik Zirvesi mesajı: Doğru yerdesiniz

Dünyanın en büyük sivil toplum ağlarından biri olan JCI  (Junior Chamber International ) tarafından düzenlenen Yaratıcı Liderlik Zirvesi Efes Selçuk’ta başladı. 26-27-28 Nisan tarihleri arasında Palm Wings Ephesus Hotel’de gerçekleşen zirvenin açılış oturumu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Zirvenin açılış oturumuna katılan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk’ta bir liderlik zirvesi düzenlenmesinin kentin tarihi dokusu ile uyumlu olduğuna dikkat çekerek; “İlham Veren Kentte sizlerin ilham aldıkları birçok işlerle birlikte liderlik anlamında çok doğru bir yerdesiniz” dedi.

Zirvenin açılış konuşmalarını JCI İzmir Başkanı Hakan Aktay, JCI Türkiye Başkanı Şahin İpek, JCI Başkan Yardımcısı Fatih Şengül tarafından yapıldı.

Zirvesinin açılış oturumuna konuşan Başkan Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bir belediye başkanı olarak nasıl bir yerde olduğunu anlatmak isterim. Neden İlham Veren Kent diyoruz? Çünkü Efes Selçuk 8600 yıllık tarihi olan bir kent.  Kybele’den Amazonlara, Artemis’ten Meryem Ana’ya. 21. Yüzyılda da ilk defa bir kadının belediye başkanı olduğu bir kadın kenttir.  Felsefenin konuşulduğu, “Her şey akar” diyen ilk filozofumuz Heraklitos’un, ilk şairimiz Kallinos’un memleketindesiniz. Umarım burada bulunduğunuz süre boyunca bu kent size ilham olur” dedi.

filiz

BAŞKAN FİLİZ: TÜRKİYE’DEN ÇOK LİDER ÇIKAR

Belediyecilik anlayışını yansıtan mottolarından birinin de “Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet” olduğunun altını çizen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bizim bir diğer mottomuz ve belediyecilik anlayışımız da geçmişi hiç unutmadan geleceğe köprü atarak, daha ileriye nasıl gideriz diyerek yol almaktır.   Bizler Köy Enstitülerinden ilham alarak Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti içi

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.