TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli'de trafiği rahatlatacak köprüde sona doğru

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi’nde Cemil Meriç Bulvarı ile 6779 sokak arasında araç trafiğini rahatlatacak dere üzeri taşıt köprüsü imalatını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Çiğli'de trafiği rahatlatacak köprüde sona doğru

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Cemil Meriç Bulvarı ile 6779 sokak arasında araç trafiğini rahatlatacak dere üzeri taşıt köprüsü çalışmalarını sürdürüyor. 19 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki 4 şeritten oluşacak tek açıklıklı köprünün betonarme ayaklarının ve prefabrik kirişlerinin yapımı devam ediyor.

Çiğli trafiğini rahatlatacak köprü (2)

Kavşak düzenlemesi de yapılacak

Çalışmaları incelemek için bölgeye giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 8 milyon TL’ye mal olacak köprünün yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Özgür Ozan Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hamdi Ziya Aydın ile projenin detaylarını görüşen Başkan Soyer, köprünün Çiğli Polis Merkez Amirliği ve bölgedeki eğitim kurumlarının Anadolu Caddesi ile bağlantısını kolaylaştıracağını söyledi. Soyer,  köprünün tamamlanmasıyla birlikte kavşak çalışması da yapacaklarını ve bölgedeki trafiği rahatlatacaklarını duyurdu. 

Çiğli trafiğini rahatlatacak köprü (6)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir’de yol verme kavgası kanlı bitti

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.